Στοίχημα «Κυνηγός Φαντασμάτων»: Τριάδα με απόδοση 16,00

Καλησπέρα φιλαράκια,

Ο «Κυνηγός Φαντασμάτων» είναι εδώ και σήμερα να σας δώσει την πιο ψαγμένη τριαδούλα για να πάτε ταμείο.

Ξεκίνημα με το παιχνίδι Ιπσουιτς – Οξφορντ. Είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και σε αυτό δεν χωρούν αμφιβολίες. Από την μια η γηπεδούχος,μπορεί ποιοτικά να υπερέχει,αφού το υλικό που διαθέτει είναι από τα καλύτερα της κατηγορίας αλλά μέχρι ώρα δεν έχει δείξει σταθερότητα. Στην άλλη πλευρά έχουμε μια καλοδουλεμένη ομάδα, μια ομάδα του προπονητή ,όπως συνηθίζουμε να λέμε.Αυτό είναι και το πρόβλημα
διότι δεν υπάρχει υλικό τέτοιο που να μπορεί να αντέξει την πίεση και τον πρωταθλητισμό.

Το δεύτερο σημείο για σήμερα το GG+over 2,5 στο παιχνίδι Φλίτγουντ – Πόρτσμουθ. Και οι δυο ομάδες έχουν για δυνατό του σημείο την επιθετική τους γραμμή.Βρίσκονται σε φόρμα και οι δυο ομάδες,θέλουν την νίκη για να μείνουν μέσα στους στόχους τους άρα μπορούν να μας χαρίσουν θέαμα και γκολ.

Κλείνω με το τρίτο σημείο και τα 3-4 γκολ του αγώνα Ακρινγκτον – Ρόδεραμ. Η πρωτοπόρος Ρόδεραμ θέλει να παραμείνει στην πρώτη θέση.Σήμερα θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που είναι αδιάφορη και αυτό της δίνει πλεονέκτημα για την νίκη.Μαζί με αυτό θα την κρατήσει στην πρώτη θέση.Βλέπω ένα παιχνίδι που μπορεί να τελειώσει στα 3-4 γκολ και να μας πληρώσει εξαιρετικά.

Γράφει ο «Κυνηγός Φαντασμάτων»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ