Στοίχημα «Κυνηγός Φαντασμάτων»: Σε 45΄… στην μοιρασιά!

Καλημέρα φιλαράκια μου,

Νωρίς νωρίς σήμερα τα προγνωστικά μας αφού οι επιλογές είναι σε παιχνίδια που ξεκινούν σχετικά νωρίς το μεσημέρι.Και αφού δείχνουμε μια τάση βιασύνης,θα πάμε σε τέσσερα παιχνίδια με Χ στο ημίχρονο τους.

CA OSASUNA v GRANADA
Βρίσκονται και οι δυο στην μέση της βαθμολογίας.Η μια δυσκολεύεται εντός,η άλλη δυσκολεύεται εκτός. Το Χ δείχνει να είναι και για τους δυο μια καλή μοιρασιά.Εμείς θα πάμε στο ημίχρονο με Χ και στο δεύτερο ας κάτσει όπου θέλει η μπίλια… εάν ξεκολλήσει από το Χ…
1ο Ημίχρονο – 1Χ2: X

ALAVES v ATHLETIC BILBAO
Ντέρμπι Βάσκων,με την Αλαβές να το έχει παραπάνω ανάγκη αλλά και με την Αθλέτικ Μπιλμπάο να έρχεται από αρνητικό σερί,που δεν θέλει με τίποτα να συνεχιστεί. Ας πάμε στο ημίχρονο με Χ γιατί στο δεύτερο δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν οι μονομάχοι…
1ο Ημίχρονο – 1Χ2: X

NURNBERG v DARMSTADT
Και οι δυο θέλουν το παιχνίδι,και οι δυο δεν θέλουν να χάσουν,και οι δυο έχουν ρέντα αφού με μισή ευκαιρία βρίσκουν δίχτυα,και οι δυο ρίχνουν το βάρος στην άμυνα,και τα δυο παιχνίδια τους στην έδρα της ΝυρεμβέργηW έληξαν Χ… δεν θα του χαλάσει ακόμα ένα, τουλάχιστον στο ημίχρονο.
1ο Ημίχρονο – 1Χ2: X

SANDHAUSEN v KARLSRUHER
Ψάχνουν το γκολ με το «Κιάλι» και οι δυο.Αμυντικά σταθερές χωρίς να εντυπωσιάζουν και κάπου εδώ βάζω στην φαρέτρα το στατιστικό που έχει η Καρλσρούη να μην έχει σκοράρει ποτέ στο πρώτο 45λεπτο των παιχνιδιών της στο Ζαντχάουζεν… Έτσι βγάζουμε και το σημείο στο ημίχρονο.
1ο Ημίχρονο – 1Χ2: X

Γράφει ο «Κυνηγός Φαντασμάτων»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ