Στοίχημα «Κροκόδειλος»: Αδειάζουν τα ταμεία…!

Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα του GOAL,

Τελικά βρήκε τον δρόμο και γύρισε ο «MrGoal» και πρόλαβε να βάλει το κουπόνι του. Gια καφέ ούτε λόγος. Χρωστάει κέρασμα, χρωστάει προγνωστικά και περιμένει να κερδίσει για να κάνει την εμφάνιση του… Αυτά με τον λαγό. Στα σημερινά παιχνίδια βρίσκω ενδιαφέρον σε τρία σημεία.

KORTRIJK v ROYAL ANTWERP
Θα μπορούσε κάποιος να πει πως σε τέτοιο αδιάφορο παιχνίδι γιατί να παίξω τα λεφτά μου. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να δείχνει αδιάφορο αλλά για τους φιλοξενούμενους δεν είναι και τόσο. Αυτό γιατί το πλασάρισμα σε καλύτερη βαθμολογική θέση στην εξάδα είναι πολύ σημαντικό. Εγώ θα την ακολουθήσω και ας χάσω.
Τελικό Αποτέλεσμα: 2

PLYMOUTH v MACCLESFIELD
Με εξαιρετική εμφάνιση και με καθαρό σκορ στην προηγούμενη εμφάνισή της, η Πλίμουθ, μας δίνει σήμερα ακόμα ένα σημείο για ποντάρισμα. Απέναντι στην Μάκλσφιλντ των χιλίων προβλημάτων ,με απλήρωτους παίχτες και με κακή ψυχολογία, ο άσσος με πολλά γκολ δείχνει… άχαστος.
Τελικό Αποτέλεσμα + Under/Over 2.5: 1&O

CRAWLEY TOWN v OLDHAM
Μπορεί βαθμολογικά να είναι αδιάφορο παιχνίδι αλλά η εντός έδρας εικόνα της Κρόουλι και η επιθετική διάθεση που δείχνουν και οι δυο ομάδες τελευταία, με οδηγεί να ρισκάρω στον άσσο με over 1,5 που είναι καλοπληρωμένος…
Τελικό Αποτέλεσμα + Under/Over 1.5: 1&O

Γράφει ο «Κροκόδειλος»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ