aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ – Δόξα 1-1: Πολύ σκληρή για να πεθάνει! (vid)

ΑΕΛ – Δόξα 1-1: Πολύ σκληρή για να πεθάνει! (vid)

Ουφ… είπαν οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, οι διοικούντες και οι οπαδοί της Δόξας με τη λήξη του αγώνα στο «Αλφαμέγα». Μπορεί η ομάδα της Κατωκοπιάς να έμεινε στην ισοπαλία (1-1) με την ΑΕΛ, αλλά την ίδια ώρα το Παραλίμνι έχασε από την Ανόρθωση (0-1).

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η διαφορά ανάμεσα σε Δόξα και Παραλίμνι να πάει στους δύο βαθμούς και την προσφυγική ομάδα να εξασφαλίζει την παραμονή της στην Κατηγορία και παράλληλα την ομάδα του Παραλιμνίου να υποβιβάζεται στη Β’ Κατηγορία.

Ξέφρενοι ήταν οι πανηγυρισμοί των παικτών και όλων όσων ήταν στον πάγκο της Δόξας, καθώς με το τέλος του αγώνα πέτυχαν και την ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπένι. Συγκινημένος στην εξέδρα ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, βρέθηκε στην αγκαλιά ποδοσφαιριστών της ομάδας που ήταν εκτός αποστολής.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΛ (Χρίστος Χαραλάμπους): Ολιβέιρα, Σιλβέστρος (85′ Χριστοδούλου), Τεϊσέιρα, Φιλίποβιτς, Ντζάλμα, Τσιμπόλα, Κoλιάς (63′ Ντέγοεστ), Κοντινέλα (85′ Ζαχαρία), Μιραλάς (8′ Κάσα), Τσέρνιχ, Μιλιντσεάνου (46′ Οδυσσέως).

Δόξα (Κώστας Σακκάς): Σισκόφσκι, Μέσκα, Καραμανώλης, Αντενόν, Κοβάσεβιτς, Τραϊτσέφσκι (86′ Φασουλιώτης), Μπένι, Παυλίδης (34′ Ερέρα, 70′ Ίλιτς), Ασαμόα (46′ Αμπντουλαχί), Ασάντε, Σαντίκ.

Σκόρερ: Κοντινέλα 26′ / Μπένι 90’+5 π.

Κίτρινες: Τσιμπόλα, Φιλίποβιτς, Τσέρνιχ / Αντενόν, Αμπντουλαχί

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αλφαμέγα».

Διαιτητής: Μαντζιόνι Λορέντζο (Ιταλία).

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Στυλιανού Μάριος.

4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας.

VAR: Σάκι Χουάν Λούκα (Ιταλία).

AVAR: Ευαγόρου Ευαγόρας.

Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ