aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠαραλίμνι – Ολυμπιακός 3-0: Σε απόσταση αναπνοής! (vid)

Παραλίμνι – Ολυμπιακός 3-0: Σε απόσταση αναπνοής! (vid)

Με γκολ των Κατσιάρη (40’), Λαμί (50’) και Ντιαβαρά (90+1’ πεν.), το Παραλίμνι κέρδισε  στο «Τάσος Μάρκου» για τρίτη φορά στη φετινή σεζόν τον Ολυμπιακό (3-0) και το σπουδαιότερο, μείωσε τη διαφορά στο -1 από τη Δόξα, η οποία έχει αγώνα λιγότερο. Η ομάδα του Σατσιά, άρχισε να συνέρχεται αγωνιστικά και με την τρίτη συναπτή νίκη, επέστρεψε δυναμικά στη διεκδίκηση της παραμονής στην Α΄ Κατηγορία. Κάτι που φάνταζε εξαιρετικά απομακρυσμένο μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Την ώρα που οι βυσσινί αρνούνται να σηκώσουν λευκή σημαία και στο σημερινό ματς επιβεβαίωσαν εν πολλοίς την ανωτερότητά τους, οι μαυροπράσινοι δεν λένε να συνέλθουν, βουλιάζοντας όλο και περισσότερο.

Δέχονται τη μία «σφαλιάρα» μετά την άλλη, ιδιαίτερα μετά την αλλαγή προπονητή και είναι ορατό πλέον το ενδεχόμενο να τερματίσουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Παρά το γεγονός πως δημιούργησαν τις φάσεις για να σκοράρουν, άλλη μία φορά ξόδεψαν τις ευκαιρίες. Συν τοις άλλοις, προδόθηκαν ξανά από τα αμυντικά κενά, γνωρίζοντας την 20ή ήττα στο τρέχον πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κατσιάρης, συνδέθηκε με το αντίπαλο πλεκτό για τρίτη φορά στα τελευταία ισάριθμα ματς. Μάλιστα, το γκολ που πέτυχε σε βάρος του Ολυμπιακού, ήταν πανομοιότυπο με το αμέσως προηγούμενο στην Περιστερώνα απέναντι στη Δόξα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Παραλίμνι (Μαρίνος Σατσιάς): Παναγιώτου, Ντα Σίλβα, Ντρέκσα, Έχμαν, Γεβρέμοβιτς, Κωνσταντίνου, Κατσιαρής (81′ Πολυκάρπου), Κοτσώνης (57′ Λουσέρο), Φερνάντες (57 Ντιαβαρά), Λαμί (67′ Μέιρα), Βουτσένοβιτς (67′ Ρουσιάς).

Ολυμπιακός (Νεντίμ Τούτιτς): Τσαρλς, Γκόρουπετς (84′ Δημητρίου), Μουχτάρης, Λιασίδης, Ιωάννου (42′ Πεχλιβάνης), Νάνι, Χαραλάμπους (84′ Σ. Καϊάφας), Γιακουμάκης, Ενόχ (53′ Κορομά), Χριστοδούλου, Ζευκής (53′ Χέντρικς).

Σκόρερ: Κατσιάρης 40′, Λαμί 50′, Ντιαβαρά (πεν.) 90’+1 / –

Κίτρινες: Κατσιαρής / Γκόρουπετς, Χριστοδούλου, Καϊάφας, Ενόχ.

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Τάσος Μάρκου»

Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης

Α’ Βοηθός: Λαζάρου Ιωάννης

Β’ Βοηθός: Κωμοδρόμος Ηράκλης

4ος: Κουμή Δημήτρης

VAR: Αντωνίου Μενέλαος

AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης

Παρατηρητής: Νικολάου Γιώργος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ