aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ-Άρης 4-3: Νίκη γοήτρου σε χορταστικό ματς

ΑΠΟΕΛ-Άρης 4-3: Νίκη γοήτρου σε χορταστικό ματς

Οι ομάδες που τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας είχαν απόψε αδιάφορο ραντεβού στο ΓΣΠ, που ωστόσο αποζημίωσε όσους επέλεξαν να το παρακολουθήσουν. Ο δεύτερος ΑΠΟΕΛ επικράτησε του πρωταθλητή Άρη με 4-3 και πήρε έτσι νίκη γοήτρου στην τελευταία αγωνιστική.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Εφτά γκολ και πολλές φάσεις, σε ένα ανοιχτό παιχνίδι δίχως σκοπιμότητα, με καλό ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημά του και ειδικά το πρώτο ημίχρονο. Άλλωστε τα πρώτα έξι γκολ σημειώθηκαν έως το 33’! Επίσης, το παιχνίδι είχε πλούσια συναισθήματα, καθώς σημειώθηκαν κατά τη διάρκειά του τρεις ανατροπές.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ο Σαρφό, ο οποίος έφτασε σε χατ τρικ. Ο Γκανέζος σκόραρε πρώτα με σουτ στην κίνηση (23’), με τακουνάκι (33’) και με πλασέ (49’). Το πρώτο τέρμα των νικητών σημείωσε ο Σατσιάς με εκτέλεση πέναλτι (19’), ισοφαρίζοντας στο 19’.

Από πλευράς του ηττημένου, δύο γκολ πέτυχε ο Στεπίνσκι. Ο Πολωνός άνοιξε το σκορ με σούτ στο 12’, στη συνέχεια ισοφάρισε με το σώμα σε 2-2 (26’), ενώ ο Σικόρσκι είχε κάνει το 3-2 στο 30ο λεπτό.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΕΛ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Χριστοδούλου, Καρώ (66′ Γιαννακού), Ντβάλι, Κρέσπο, Φεράρι, Νταουσβίλι, Σατσιάς (90’+2 Κορομίας), Σαρφό, Ντάλσιο, Ηλία (90′ Γεωργίου), Κβιλιτάια.

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Σωφρονίου, Μεντιούμπ (46′ Πηλέας), Μουσούντα, Ντελμίρο, Καζού, Μπράουν, Σπόλιαριτς (78′ Γιαμπλόνσκι), Μονέ-Πακέ (63′ Σόκε), Μπαμπίκα (46′ Σουμάνσκι), Στεπίνσκι (63′ Κακόριν), Σικόρσκι.

Σκόρερ: Σατσιάς 19′ (πεν.), Σαρφό 23′, 33′, 49′ / Στεπίνσκι 12′, 26′, Σικόρσκι 30′

Κίτρινες: Κβιλιτάια / Ντελμίρο, Μπράουν, Καζού

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Γ.Σ.Π.

Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος.

4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς.

VAR: Πατέρνα Ντανιέλε (Ιταλία).

AVAR: Πέτρου Πέτρος.

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ