aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑκρίτας – ΑΕΛ 1-0: Νίκησε με Ντραμέ και πέφτει μαχόμενος (vid)

Ακρίτας – ΑΕΛ 1-0: Νίκησε με Ντραμέ και πέφτει μαχόμενος (vid)

Δεν παραδίδει τα… όπλα ο Ακρίτας. Η ομάδα της Χλώρακας κέρδισε 1-0 την ΑΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την 10η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ντένις Λακτιόνοφ πανηγύρισε την τέταρτη επιτυχία της στα πλέι άουτ, την ώρα που σε 26 αγωνιστικές στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος κατέγραψε μία λιγότερη!

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης που έκρινε και τον νικητή πέτυχε ο Ντραμέ με κεφαλιά στο 39’. Ο Λόπες εκτέλεσε φάουλ και ο αρχηγός των γηπεδούχων με κεφαλιά αμαρκάριστος στην καρδιά της περιοχής των γαλαζοκιτρίνων έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μουριέλ. Στους 26 βαθμούς ανέβηκε ο Ακρίτας που παραμένει στην τελευταία θέση, με έναν βαθμό λιγότερο από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Χλώρακας με τη νίκη της μάλλον παράτεινε τη μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού της καθώς μόνο με… θαύμα θα μπορέσει να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία.

Η ΑΕΛ δεν ήταν καλή και απόδειξη αυτού είναι πως ολοκλήρωσε το ματς χωρίς τελική προσπάθεια στον στόχο. Η ομάδα του Χρίστου Χαραλάμπους κατέγραψε τέσσερις τελικές προσπάθειες εκτός στόχου, έναντι οκτώ των γηπεδούχων (τρεις στον στόχο). Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν το μυαλό στον τελικό κυπέλλου της 24ης Μαΐου και η τεχνική ηγεσία δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, ώστε να κρατηθούν σε εγρήγορση. Στη 10η θέση με 45 βαθμούς υποχώρησε μετά το τέλος της αγωνιστικής η ΑΕΛ.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ακρίτας (Ντένις Λακτιόνοφ): Καστελάνι, Πουγκέν, Ντραμέ, Κονέ, Κλεμέντε, Μεντίμορετς, Γαβριήλ, Φόριελ, Πική (60′ Τόρες), Αραούχο (90′ Σαραβάνια), Λόπες (90′ Άμπραχαμ).

ΑΕΛ (Χρίστος Χαραλάμπους): Μούριελ, Φραντζής, Μπίλοβαρ, Φιλίποβιτς, Ντζάλμα (46′ Σιλβέστρος), Ζντραφκόσκι (46′ Μεντόγεβιτς), Κοντινέλα, Παπαφώτης, Παντελή, Τσέρνιχ (60′ Μακρής), Μιλιτσεάνου (46′ Μπεραχίνο).

Σκόρερ: Ντραμέ 39′ / –

Κίτρινες: – / –

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης»

Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς

Α’ Βοηθός: Σωκράτους Κυριάκος

Β’ Βοηθός: Τουμάζου Ανδρέας

4ος: Φωτίου Κωνσταντίνος

VAR: Αντωνίου Μάριος

AVAR: Σάββα Γιώργος

Παρατηρητής Διαιτητής: Τσαγγάρης Μάριος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ