aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση – Ολυμπιακός 4-1: Από πεντάρα σε τεσσάρα (vid)

Ανόρθωση – Ολυμπιακός 4-1: Από πεντάρα σε τεσσάρα (vid)

Η τρίτη απόπειρα της Ανόρθωσης να κερδίσει σε εντός έδρας παιχνίδι τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν ήταν επιτυχημένη. Η ομάδα της Αμμοχώστου με φόρα από την Περιστερώνα και την πεντάρα επί της Δόξας, επικράτησε με 4-1 των μαυροπράσινων στο «Αντώνης Παπαδόπολους», για την 9η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. 

Η «Κυρία» είχε τρεις διαφορετικούς σκόρερ Γκερέρο (πέναλτι στο 26’), Xριστοφή (36′, 90’) και Μπαϊσίνιο (53′) και πέτυχε δεύτερη διαδοχική ευρεία νίκη που τη διατηρεί στην κορυφή του β’ ομίλου με 51 βαθμούς. Τις προηγούμενες δύο φορές που οι κυανόλευκοι φιλοξένησαν τον Ολυμπιακό κόλλησαν στο ισόπαλο 1-1 ισάριθμες φορές και μάλιστα γεύτηκαν το πικρό ποτήρι του αποκλεισμού στο κύπελλο. Η ομάδα του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς έδειξε διάθεση και σοβαρότητα και αποζημίωσε τους λιγοστούς οπαδούς της που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός εμφάνισε κενά στα μετόπισθεν και μοιραία δέχθηκε βαριά ήττα που τον αφήνει καθηλωμένο στην προτελευταία θέση με 27 βαθμούς. Οι μαυροπράσινοι εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και εάν δεν είχαν τον Μολ το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Ο Ντουρμισάι στο 55′ μείωσε προσωρινά σε 1-3, αλλά η ομάδα του Τακτακαλά δεν μπόρεσε να μπει στο κόλπο διεκδίκησης βαθμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ανόρθωση (Βέσκο Μιχαϊλοβιτς): Κεραυνός (46′ Mιχαήλ), Αντωνίου Μπαϊσίνιο, Αντωνιάδης, Κορέια, Κωνσταντίνου, Σάμπο (46′ Αρτυματάς), Φερέιρα (63′ Παρούτης), Χριστοφή, Γκερέρο (83 Tζουλίου), Μραζ (71′ Αντονίν).

Ολυμπιακός (Νεντίμ Τούτιτς): Μολ, Μουχτάρης, Έσελινγκ, Γκόρουπετς (46′ Λιασίδης), Χριστοδούλου (46′ Νάνι), Πεχλιβάνης (60′ Κορομά), Χαραλάμπους, Χαλίλι, Αλσέους, Χέντρικς (60′ Γιακουμάκης), Ντουρμσάι (66′ Σλόγκαρ).

Σκόρερ: Γκερέρο (πεν.) 26′, Xριστοφή 36′, 90′ Μπαϊσίνιο 53′ / Ντουρμισάι 55′

Κίτρινες: Αντωνίου, Κωνσταντίνου / Μολ, Ντουρμισάι.

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος.

Α’ Βοηθός: Καλογήρου Μάριος.

Β’ Βοηθός: Σωκράτους Κυριάκος.

4ος: Χατζηβασιλείου Θωμάς.

VAR: Σολωμού Δημήτρης.

AVAR: Πέτρου Πέτρος.

Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ