aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ – Νέα Σαλαμίνα 3-3: «Χ»άρισαν αβέρτα γκολ (vid)

ΑΕΛ – Νέα Σαλαμίνα 3-3: «Χ»άρισαν αβέρτα γκολ (vid)

Πέτυχαν από τρία γκολ, σ’ ένα χορταστικό παιχνίδι, ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα και έμειναν στην ισοπαλία 3-3 στο «Αλφαμέγα», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Λεμεσού προηγήθηκε με 3-1 στο ημίχρονο, διάστημα που ήταν καλύτερη, με τη Νέα Σαλαμίνα να έχει τις απαντήσεις στο δεύτερο ημίχρονο, φθάνοντας στην ισοπαλία.

Το αποτέλεσμα στο «Αλφαμέγα» είχε ως επακόλουθο να διατηρηθεί η διαφορά των τριών βαθμών ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Νέα Σαλαμίνα έμεινε στη δεύτερη θέση του β’ ομίλου φθάνοντας τους 48 βαθμούς και η ΑΕΛ στην τρίτη θέση έχοντας πλέον 45 βαθμούς.

Ντέγοεστ (10’), Τεϊσέιρα (33’) και Μιλιντσεάνου (36’) με πέναλτι πέτυχαν τα γκολ της γηπεδούχου ομάδας και οι Ντορεγκαράι (26’, 47’) και Τσίκο (59’) τα γκολ των ερυθρόλευκων. Ο Ντορεγκαράι με τα δύο γκολ έφθασε τα 14 στο πρωτάθλημα και έπιασε τον Πίττα στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΛ (Χρίστος Χαραλάμπους): Κυριάκου, Φραντζής, Τεϊσέιρα, Ντέγοεστ, Ντζάλμα, Ανδρέου (68′ Τσέρνιχ), Ζντραφκόσκι, Μεντόγεβιτς (58′ Κάσα), Μακρής (58′ Παπαφώτης), Μεντόσα (82′ Κολιάς), Μιλιτσεάνου (68′ Μπεραχίνο).

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Μελίσσας, Λέουκο, Άδωνη, Ντάτκοβιτς, Μαλεκκίδης (37′ Νικολάου), Μιγκελίτο (46′ Κλίμοβιτς), Μάντζεκ (81′ Τολεμές), Κουμουρής (46′ Τσίκο), Καρλίτος, Μποτεάκ (73′ Φελίπε), Ντορεγκαράι.

Σκόρερ: Ντέγοεστ 10′, Τεϊσέρα 33′, Μιλιντσεάνου 36′ πεν. / Ντορεγκαράι 26′, 47′, Τσίκο 59′

Κίτρινες: Ζντραφκόσκι / –

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Αλφαμέγα.

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος.

Α’ Βοηθός: Σωτηρίου Μιχάλης.

Β’ Βοηθός: Ηροδότου Ξένια.

4ος: Αντωνίου Μενέλαος.

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης.

AVAR: Εγγλέζου Νίκος.

Παρατηρητής: Ζαφείρης Σάββας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ