aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΠαραλίμνι – Καρμιώτισσα 0-1: Απέδρασε με «διπλό» και ξέγνοιασε! (vid)

Παραλίμνι – Καρμιώτισσα 0-1: Απέδρασε με «διπλό» και ξέγνοιασε! (vid)

Χάρις σε γκολ του Νίκου Καλτσά στο 36ο λεπτό η Καρμιώτισσα επικράτησε της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με 1-0 και πανηγύρισε τρίποντο… ξεγνοιασιάς, για την 8η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν από το 8’ της αναμέτρησης οι «βυσσινί» λόγω αποβολής του Δημήτρη Μαυροδή με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια και έφτασε στο σημαντικό «διπλό». Με 40 βαθμούς παρέμεινε στην 4η θέση του β’ γκρουπ, ανοίγοντας τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στους 14 βαθμούς.

Νέα ήττα για την ομάδα του Παραλιμνίου, μετά την ισοπαλία (0-0) κόντρα στην Ανόρθωση. Η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά έμεινε στους 25 βαθμούς και την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τις πιθανότητες της για παραμονή πλέον να είναι ελάχιστες.

Για την 9η αγωνιστική της β’ φάσης, η Καρμιώτισσα υποδέχεται τη Δόξα την Τετάρτη (3/5), ενώ το Παραλίμνι φιλοξενεί τον Ακρίτα, την ίδια ημέρα.


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Παραλίμνι (Μαρίνος Σατσιάς): Παναγιώτου, Κορσιά, Χριστοφή, Ντρέκσα, Ντα Σίλβα, Πολυκάρπου (46′ Κοτσώνης), Μαυρουδής, Κατσιάρης (72′ Λουσέρο), Μέιρα (46′ Γεβρέμοβιτς), Ντιαβαρά (72′ Λαμί), Ρουσιάς (62′ Βουτσένοβιτς).

Καρμιώτισσα (Φλορίν Μπράτου): Κνόμπλοχ, Τζανακάκης, Αγγελή, Χούμποτσαν, Τσελούτσκα, Γκαστανάγια, Νεοφύτου (63′ Μπεν Σαλάμ), Ελ Αλουχί (86′ Κουλιμπαλί), Καλτσάς, Ντούμπια, Ντούρις (63′ Γιουσούφ – 87′ Ανδρονίκου).

Σκόρερ: – / Καλτσάς 36′

Κίτρινες: Σατσιάς / Νεοφύτου, Αγγελή

Αποβολές: Μαυρουδής 8′ / –

Στάδιο: «Τάσος Μάρκου».

Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας.

Α’ Βοηθός: Δημητριάδης Μάριος.

Β’ Βοηθός: Λαζάρου Ιωάννης.

4ος: Φελλλάς Κωνσταντίνος.

VAR: Σολωμού Δημήτρης.

AVAR: Εγγλέζου Νίκος.

Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ