aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠάφος FC - Ομόνοια 0-1: Με «οβίδα» του Λέτσγιακς και… κατεβασμένα ρολά από Φαμπιάνο (vid)

Πάφος FC – Ομόνοια 0-1: Με «οβίδα» του Λέτσγιακς και… κατεβασμένα ρολά από Φαμπιάνο (vid)

Η (αδιάφορη βαθμολογικά) Ομόνοια έβαλε εμπόδια στον δρόμο της Πάφος FC προς την – προνομιούχα λόγω Κόνφερενς Λιγκ – τρίτη θέση, επικρατώντας με 1-0 στο «Στέλιος Κυριακίδης». Σκόρερ του μοναδικού γκολ ο Λέτσγιακς με πανέμορφο σουτ, μεγάλος πρωταγωνιστής όμως ήταν ο (κέρβερος κάτω από την εστία σήμερα) Φαμπιάνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Οι γαλάζιοι παρέμειναν τέταρτοι, τρεις βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ και ισόβαθμοι με τον Απόλλωνα. Οι δύο ανταγωνιστές τους θα αναμετρηθούν την Κυριακή (14/5) αντιστοίχως με ΑΠΟΕΛ και Άρη, κάτι που δημιουργεί τον κίνδυνο για τους αποψινούς ηττημένους να δημιουργηθούν ακόμη πιο δυσοίωνα βαθμολογικά δεδομένα.

Το ματς
Πολύ καλό το πρώτο ημίχρονο, έβγαλε φάσεις ένθεν και ένθεν, με τη διαφορά ότι η Ομόνοια βρήκε μία φορά στόχο με γκολάρα του Λέτσγιακς στο 35’ με εκτός περιοχής σουτ. Οι πράσινοι είχαν άλλη μια μεγάλη φάση, όταν ο Μπεσεντόν σούταρε από κοντά και η μπάλα κόντραρε στον Μπάιριτς προτού χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι (25’).

Από την πλευρά τους, οι γαλάζιοι είδαν τον Φαμπιάνο να… κατεβάζει ρολά πρώτα διαγώνιο δυνατό σουτ του Κανέ (8) και ύστερα σε τετ α τετ με τον Τάνκοβιτς (30’).

Ο Βραζιλιάνος κίπερ συνέχισε το… βιολί του στο δεύτερο ημίχρονο, σταματώντας συνεχώς τις προσπάθειες των γηπεδούχων για γκολ (κεφαλιά Βαλακάρι 59’, σουτ Τάνκοβιτς 64’, 68’, σουτ Βαλακάρι). Έτσι, κράτησε το μηδέν παθητικό για την ομάδα του, που στο τέλος πήρε τους τρεις βαθμούς.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πάφος FC (Μίτσελ Σαλγκάδο): Ίβουσιτς, Δημητρίου (73′ Ταβάρες), Μπάιριτς, Κβίντα, Ικόκο, Χότσκο (81′ Μπενταγκόρ), Κανέ, Τάνκοβιτς, Βαλακάρι, Μπρούνο (81′ Ναμ), Αμπντουραχίμι (62′ Χέσταντ).

Ομόνοια (Σωφρόνης Αυγουστή): Φαμπιάνο, Μάθιους (61′ Κίτσος), Γιούστε, Παναγιώτου, Λέτσγιακς, Κούσουλος, Κασάμα, Λοΐζου (77′ Χαραλάμπους), Ζαχαρίου (61′ Παπουλής), Ανσαριφάρντ (69′ Μπέζους), Μπεσεντίν (77’Λανγκ).

Σκόρερ: – / Λέτσγιακς 35′

Κίτρινες: – / Μάθιους, Κούσουλος

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης»

Διαιτητής: Αλεξάντερ Γιάκομπ Σούντεμπεργκ (Δανία)

Α’ Βοηθός: Ντενίζ Γιουρτακούλ (Δανία)

Β’ Βοηθός: Krogstrup Daniel Richardt (Δανία)

4ος: Φωτίου Κωνσταντίνος

VAR: Αλεσάντρο Προντέρα (Ιταλία)

AVAR: Αντωνίου Μενέλαος

Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ