aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔόξα – Ανόρθωση 0-5: Πάτησε γκάζι και καθάρισε σε 15 λεπτά! (vid)

Δόξα – Ανόρθωση 0-5: Πάτησε γκάζι και καθάρισε σε 15 λεπτά! (vid)

Η χωρίς βαθμολογικό κίνητρο Ανόρθωση πέρασε εμφατικά από την Περιστερώνα, επικρατώντας με 5-0 της Δόξας, σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος. Τα γκολ για τους κυανόλευκους πέτυχαν οι Σαμπό (19′), Παρούτης (22′), Γκερέρο (33′, 59′ πεν.) και Μραζ (72′).

Η «Κυρία» αντιμετώπισε το ματς-αγγαρεία με πάσα σοβαρότητα, πάτησε γκάζι στο δεύτερο δεκαπεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και με τρία γκολ έβαλε γερές βάσεις για το τρίποντο. Ο Γκερέρο με εκτέλεση πέναλτι (59′) και ο Μραζ (72′) με πλασέ σε κενή εστία, έβαλαν το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Η Ανόρθωση πανηγύρισε έτσι, τη 13η νίκη της στη σεζόν (τέταρτη στη β’ φάση) και ανέβηκε στην πρώτη θέση του β’ γκρουπ, με 48 βαθμούς.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς από την άλλη, κατέγραψε τη χειρότερη εμφάνιση της υπό τις οδηγίες του Κώστα Σακκά, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα της μετά από 1,5 μήνα (ξανά από την Ανόρθωση). Με 35 βαθμούς παρέμεινε στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας όμως ματς περισσότερο από τον Ολυμπιακό.

Για την 9η αγωνιστική της β’ φάσης, η Ανόρθωση υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (4/5), ενώ η Δόξα φιλοξενείται από την Καρμιώτισσα μια ημέρα νωρίτερα (Τετάρτη, 3/5).


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δόξα (Κώστας Σακκάς): Σισκόφσκι, Στυλιανού (62′ Μέσκα), Αντενόν, Καραμανώλης, Ερέρα, Τραϊτσέφσκι, Αμπντουλαχί (38′ Μπένι), Ασαμόα (38′ Τιντζιανί), Ασάντε (62′ Φασουλιώτης), Σαντίκ (74′ Παυλίδης), Τρούγιτς.

Ανόρθωση (Βέσκο Μιχαΐλοβιτς): Κεραυνός, Ιωάννου, Κορρέα, Μπαϊσίνιο, Κίκο, Αρτυματάς (76′ Κωνσταντίνου), Σαμπό, Φερέιρα (73′ Αργυρού), Παρούτης (73′ Εμπραλίτζε), Γουαρίς (62′ Μραζ), Γκερέρο (62′ Τζούλιου).

Σκόρερ: – / Σαμπό 19′, Παρούτης 22′, Γκερέρο 33′, 59′ πεν., Μραζ 72′

Κίτρινες: Καραμανώλης / Παϊσίνιο, Αργυρού

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης».

Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος.

Α’ Βοηθός: Αναστασίου Στέφανος.

Β’ Βοηθός: Τουμάζου Ανδρέας.

4ος: Φωτίου Κωνσταντίνος.

VAR: Χριστοφόρου Μάριος.

AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης.

Παρατηρητής: Νικολάου Γιώργος.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ