aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠαραλίμνι – Ανόρθωση 0-0: «Χ»άνει το τρένο της παραμονής (vid)

Παραλίμνι – Ανόρθωση 0-0: «Χ»άνει το τρένο της παραμονής (vid)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με την Ανόρθωση στο «Τάσος Μάρκου», για την 7η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος.

Οι βυσσινί έμειναν για όγδοο παιχνίδι μακριά από τη χαρά της νίκης και χάνουν το τρένο της παραμονής στην Α’ Κατηγορία. Η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά ήταν καλύτερη από την «Κυρία», όμως αν και ήταν πιο απαιτητική και είχε ξεκάθαρες ευκαιρίες για να σκοράρει με αποκορύφωμα το οριζόντιο δοκάρι του Ντιαβαρά στο 67’, έμεινε «άσφαιρη» για τρίτο σερί και μοιραία δεν κέρδισε.

Η Ένωση είχε άλλες δύο εξαιρετικές ευκαιρίες με τον Κατσιάρη να αστοχεί με το κεφάλι σε διάστημα εφτά λεπτών (72′, 78′). Στους 25 βαθμούς το Παραλίμνι, έμεινε στην 13η θέση και στο -9 από τη ζώνη παραμονής, με την 11η Καρμιώτισσα να έχει μάλιστα παιχνίδι λιγότερο.

Η Ανόρθωση πρόσθεσε άλλη μία προβληματική παρουσία στο ενεργητικό της. Η ομάδα της Αμμοχώστου ήταν σχεδόν ακίνδυνη στο πρώτο ημίχρονο, βελτιώθηκε κάπως στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο, όμως δεν κατάφερε να επιβληθεί σε κανένα σημείο του αγώνα. Η ευκαιρία του Μραζ στο 86′ με τον Κόστιτς να αποκρούει με τα πόδια, ήταν η καλύτερη στιγμή των κυανόλευκων στο ματς. Δεύτερο διαδοχικό 0-0 για την Ανόρθωση και τρίτο σερί ματς μακριά από τη νίκη. Στην 8η θέση με 45 βαθμούς και στο -2 από την 7η Νέα Σαλαμίνα βρίσκεται η «Κυρία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Παραλίμνι (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Κορσία, Ντρέκσα, Χριστοφή, Ντα Σίλβα (82′ Γεβρέμοβιτς), Μέιρα, Πολυκάρπου (68′ Κατσιάρης), Κοτσώνης (80′ Μαυρουδής), Κωνσταντίνου (68′ Φερνάντες), Ντιαβαρά, Ρουσιάς (68′ Βουτσένοβιτς).

Ανόρθωση (Βέσκο Μιχαΐλοβιτς): Mιχαήλ, Αντωνίου, Κορρέα, Μπαϊσίνιο, Κορέια, Αρτυματάς, Ιωάννου (83′ Φερέιρα), Γκερέρο (75′ Σάμπο), Παρούτης (68′ Χριστοφή), Γουαρίς (83′ Kίκο), Αντονίν (75′ Μραζ).

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: Χριστοφή / Κορέια, Κορρέα, Μραζ

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Τάσος Μάρκου»

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α’ Βοηθός: Δημητριάδης Μάριος

Β’ Βοηθός: Ευαγόρου Ευαγόρας

4ος: Κουμή Δημήτρης

VAR: Κώστα Ροβέρτος

AVAR: Εγγλέζου Νίκος

Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ