aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑνόρθωση – Καρμιώτισσα 0-0: Το «Χ»άρηκε πιο πολύ η φιλοξενούμενη

Ανόρθωση – Καρμιώτισσα 0-0: Το «Χ»άρηκε πιο πολύ η φιλοξενούμενη

Ανόρθωση και Καρμιώτισσα έμειναν στο 0-0 σε παιχνίδι της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στο πλαίσιο του β’ γκρουπ. Άλλο ένα βήμα δηλαδή για την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών προς την παραμονή, καθώς μετά τα αποτελέσματα της χθεσινής και της σημερινής ημέρας βρίσκεται πλέον 10 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού (στο ματς που διεξαγόταν παραλλήλως στο Στάδιο «Αλφαμέγα», το 12ο Παραλίμνι ηττήθηκε 0-1 από την ΑΕΛ).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Όσο για τη «Μεγάλη Κυρία», παραμένει στη δεύτερη θέση του β’ γκρουπ με τη διαφορά να επιστρέφει στους τρεις βαθμούς από την πρώτη Νέα Σαλαμίνα (44 έναντι 47), αλλά την πλησίασε η ΑΕΛ στον έναν βαθμό.

Καλύτερη η Καρμιώτισσα στον πρώτο ημίχρονο, είχε υπέρ της την κατοχή (55-45%), τις τελικές (7-1) και την καλύτερη στιγμή με τον Καλτσά να βλέπει το κεφάλι του Μιχαήλ να του στερεί το γκολ στο 40’. Η Ανόρθωση σε αυτό το διάστημα ήταν προβλέψιμη και δεν μπόρεσε σε καμιά περίπτωση να γίνει απειλητική.

Ωστόσο, στο δεύτερο 45λέπτο ανέβασε στροφές και κράτησε περισσότερο μπάλα, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την παρουσία της στο γήπεδο. Πίεσε την αντίπαλη εστία, εντούτοις δεν μπόρεσε να φτιάξει την πολύ μεγάλη φάση. Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν και πάλι το γκολ όταν ο Ελ Αλουχί έστειλε την μπάλα μόλις άουτ με πλασέ σε τετ α τετ με τον Μιχαήλ στο 73’.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ανόρθωση (Βέσκο Μιχαϊλοβιτς): Μιχαήλ, Ιωάννου (85′ Κορρέα), Αρτυματάς, Μπαϊσίνιο, Κορέια, Χριστοφή (46′ Παρούτης), Φερέιρα (70′ Ουαρίς), Σάμπο, Αργυρού (46′ Χρυσοστόμου), Γκερέρο, Μραζ (70′ Αντονίν).

Καρμιώτισσα (Φλορίν Μπράτου): Κνόμπλοχ, Γκραντινάρου, Αγγελή, Μαλόνε, Τσέλουστκα, Καλτσάς (79′ Μπεν Σαλάμ), Νεοφύτου, Γκαστανάγια, Ντούμπια (62′ Ντούρις), Ελ Αλουχί (90’+4 Αβραάμ), Κουλιμπαλί (62′ Γκράβενμπερχ).

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: Ιωάννου / Γκραντινάρου, Ντούρις

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος.

Α’ Βοηθός: Ηροδότου Ξένια.

Β’ Βοηθός: Λαμπρου Λάμπρος.

4ος: Αργυρού Μ. Ανδρέας.

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης.

AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας.

Παρατηρητής: Κυριάκου Αγγέλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ