aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ - Παραλίμνι 1-0: Σπρωξιά στο… κενό από τον Φραντζή

ΑΕΛ – Παραλίμνι 1-0: Σπρωξιά στο… κενό από τον Φραντζή

Το πρώτο γκολ του Χριστόφορου Φραντζή στην ανδρική ομάδα, επανέφερε την ΑΕΛ σε νικηφόρα τροχιά μετά από ένα μήνα και παραλλήλως αποτέλεσε, όπως όλα δείχνουν, τη χαριστική βολή στο Παραλίμνι (1-0).

Στο ντεμπούτο του Χρίστου Χαραλάμπους, η ομάδα της Λεμεσού έφθασε στους 42 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση του β’ γκρουπ, δύο πίσω από την Ανόρθωση και πέντε από την πρωτοπόρο Νέα Σαλαμίνα. Αντιθέτως, οι βυσσινί έμειναν για 7ο συναπτό παιχνίδι χωρίς νίκη (0-3-4), κόλλησαν στους 24 βαθμούς και στο -10 από τη θέση που εξαργυρώνεται με παραμονή.

Το ματς που διεξήχθη στο «Αλφαμέγα», ήταν μέτριο προς κακό από πλευράς ποιότητας. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να φάνηκαν πιο απειλητικοί και να δημιούργησαν περισσότερες φάσεις, αλλά έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Μοιραίος ήταν ο Μέιρα, ο οποίος σε δύο ξεκάθαρες φάσεις δεν νίκησε τον Μούριελ (8΄, 61΄).

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΛ (Χρίστος Χαραλάμπους): Μούριελ, Παντελή, Τεϊσέιρα, Ντέγοεστ, Φραντζής, Τσέρνιχ (46′ Ανδρέου), Ζντραφκόφσκι (80′ Μεντόγεβιτς),Παπαφώτης, Κάσα (46΄Μακρής), Μεντόσα (83΄Κοντινέλα), Ρόμο (72΄Μιλιτσεάνου).

Παραλίμνι (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Κορσία, Ντρέκσα, Χριστοφή, Ντα Σίλβα, Μέιρα, Πολυκάρπου (83΄Λαμί), Κοτσώνης (83΄Βούκσεβιτς), Κωνσταντίνου (72′ Φερνάντες), Ντιαβαρά, Ρουσιάς.

Σκόρερ: Φραντζής 69′ / –

Κίτρινες: Ζντραφκόφσκι, Μιλιτσεάνου, Μεντόσα / Πολυκάρπου, Ντα Σίλβα

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αλφαμέγα».

Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης.

Α’ Βοηθός: Σωκράτους Κυριάκος.

Β’ Βοηθός: Γεωργίου Χαράλαμπος.

4ος: Κώστα Ροβέρτος.

VAR: Σολωμού Δημήτρης.

AVAR: Πέτρου Πέτρος.

Παρατηρητής: Ζαφείρης Σάββας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ