aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚαρμιώτισσα – ΑΕΛ 2-0: Σούπερ Καλτσάς την έστειλε στο +10! (vid)

Καρμιώτισσα – ΑΕΛ 2-0: Σούπερ Καλτσάς την έστειλε στο +10! (vid)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Καλτσά που σκόραρε δις (22’, 74’) η Καρμιώτισσα επικράτησε της ΑΕΛ με 2-0 στο Τσίρειο, για την 5η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος και επέστρεψε στα «τρίποντα» μετά από έναν μήνα. Μετά τους Άρη (2-1) και Απόλλωνα (4-3), η Καρμιώτισσα νίκησε και την τρίτη «συμπολίτισσα» ομάδα στη φετινή σεζόν, σε ένα ξεχωριστό επίτευγμα για την ίδια.

Δεύτερη διαδοχική ήττα για τους γαλαζοκίτρινους και τέταρτη στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις πρωταθλήματος. Η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου είναι κάτι περισσότερο από εμφανής και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει. Η απόδοση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο άλλωστε, έφερε την αντίδραση μερίδας οπαδών, που είχαν φραστικό επεισόδιο με τον Τσέντομιρ Γιανέσκι.

Με 39 βαθμούς η ΑΕΛ παρέμεινε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ανησυχεί προκαλεί παράλληλα, ο τραυματισμός του Ντζάλμα, που αποχώρησε με πρόβλημα στον ώμο στο 66ο λεπτό. Ο τηλεοπτικός φακός τον έδειξε να πονάει.

Σπουδαίας σημασίας νίκη για την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, η οποία άνοιξε τη ψαλίδα στο +10 από Παραλίμνι και Ολυμπιακό, που έχουν από 23 βαθμούς (με ματς λιγότερο). Προσπέρασε επίσης τη Δόξα (30 β.), επιστρέφοντας στη 10 θέση της βαθμολογίας. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη μετά από τρεις διαδοχικές ήττες και μόλις η δεύτερη στη β’ φάση του πρωταθλήματος.

Για την 6η αγωνιστική της β’ φάσης, η ΑΕΛ υποδέχεται το Παραλίμνι στην Τετάρτη (19/4, 19:00), ενώ η Καρμιώτισσα φιλοξενείται από την Ανόρθωση, την ίδια ημέρα και ώρα.


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Καρμιώτισσα (Φλορίν Μπράτου): Κνόμπλοχ, Καλτσάς (90’+3 Ανδρονίκου), Αγγελή, Μαλόν, Σέλουτσκα, Νεοφύτου (90’+3 Οικονομίδης), Γκαζτανιάγα, Ελ Αλουχί (69′ Μπεν Σαλάμ), Γκραντινάρου, Ντούμπια (60′ Ντούρις), Κουλιμπαλί (60′ Γκράφενμπερχ).

ΑΕΛ (Τσέντομιρ Γιανέφσκι): Μούριελ, Παντελή, Ντεγοέστ, Τεϊσέιρα, Ντζάλμα (66′ Μακρής), Ζντραφκόσκι (46′ Ανδρέου), Κοντινέλα, Παπαφώτης, Τσέρνιχ (46′ Κάσα), Μεντόζα (76′ Μιλιντσεάνου), Ρόμο (84′ Κόλιας).

Σκόρερ: Καλτσάς 22′, 74′ / –

Κίτρινες: Γκαζτανιάγα / Ντζάλμα, Τσέρνιχ, Παπαφώτης

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Τσίρειο.

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Γιώργος.

4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης.

VAR: Αντωνίου Μενέλαος.

AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης.

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ