aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα – Ολυμπιακός 1-0! Πήρε το «εξάποντο» παραμονής με γκολάρα του Σαντίκ (vid)

Δόξα – Ολυμπιακός 1-0! Πήρε το «εξάποντο» παραμονής με γκολάρα του Σαντίκ (vid)

Η Δόξα επικράτησε 1-0 στο παιχνίδι… έξι βαθμών με τον Ολυμπιακό στην Περιστερώνα και έκανε το μεγαλύτερο βήμα για την παραμονή της. Αποσπάστηκε δέκα βαθμούς από τον σημερινό αντίπαλό της και εννιά από το Παραλίμνι (έφερε 0-0 με τη Νέα Σαλαμίνα). Έτσι έχει το πάνω χέρι για τα καλά αναφορικά με τη μάχη για επιβίωσης στην Α’ Κατηγορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Δράστης ο Σαντίκ με υπέροχο γκολ στο 87ο λεπτό, ενώ πρωταγωνιστής ήταν και ο Σισκόφσκι, ο οποίος με τις αποκρούσεις του συνέβαλε στη σπουδαία νίκη των πρασίνων.

Το ματς

Ένα πρώτο ημίχρονο ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται την υπεροχή και να βρίσκουν σχεδόν ίσες ευκαιρίες. Μία περισσότερη η Δόξα με άστοχα σουτ των Τρούγιτς (3’), Ασάντε (32’) και μία… πάσα του Μπένι στον Μολ (13’). Την πιο κραυγαλέα όμως έχασε ο Ολυμπιακός με κοντινό σουτ του αφύλακτου Χαραλάμπους και απόκρουση του Σισκόφσκι (15’), ο οποίος προηγουμένως έδιωξε με γροθιές μετά από μακρινό δυνατό σουτ του Καλίλι (12’).

Πιο δυνατά μπήκε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο, όμως βρήκε μπροστά του τον Σισκόφσκι, ο οποίος εξουδετέρωσε τα σουτ των Καλίλι (57’, 64’) και Πεχλιβάνη.

Προς το τέλος οι μαυροπράσινοι άρχισαν να ρισκάρουν ακόμη περισσότερο και οι πράσινοι να προσπαθούν να αξιοποιήσουν τον κενό χώρο. Έστειλαν το μήνυμά τους με μεγάλη ευκαιρία του Τρούγιτς (77’) και σουτ του Τιντζανί (85’), για να έρθει στο 87’ ο Σαντίκ να επιβεβαιώσει τη μεγάλη του κλάση.

Ο Φινλανδός πέρασε την μπάλα με τακουνάκι πάνω από τον Μουχτάρη και σούταρε στη γωνιά νικώντας τον Μολ και δίνοντας τη νίκη στη Δόξα.


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δόξα (Κώστας Σακκάς): Σισκόφσκι, Στυλιανού, Αντενόν, Καραμανώλης, Κοβάσεβιτς, Αστάντε (90’+1 Ογιάλα), Ίλιτς (83′ Αμπντουλαχί), Τραϊτσέφσκι, Τρούγιτς (83′ Τιντζανί), Μπένι (67′ Ασαμόα), Σαντίκ.

Ολυμπιακός (Ντεντίμ Τούτιτς): Μολ, Γκόρουπετς, Μουχτάρης, Έσελινκ, Ιωάννου (37′ Κα), Πεχλιβάνης, Αλσέους, Νάνι, Χαραλάμπους (70′ Χριστοδούλου), Καλίλι (77′ Σάλι), Κορόμα (70′ Ντούρμισαϊ).

Σκόρερ: Σαντίκ 87′ / –

Κίτρινες: Κοβάσεβιτς / Αλσέους, Τραϊτσέφσκι

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης»

Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Αναστασίου Στέφανος

4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Σωκράτους Κυριάκος

Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ