aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΝέα Σαλαμίνα – Καρμιώτισσα 1-0: Έβαλε τέσσερα, μέτρησε ένα και ήταν αρκετό (vid)

Νέα Σαλαμίνα – Καρμιώτισσα 1-0: Έβαλε τέσσερα, μέτρησε ένα και ήταν αρκετό (vid)

Με γκολ του Ντιέγκο Ντορεγκαράι η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε 1-0 της Καρμιώτισσας στο «Αμμόχωστος», στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Ο Αργεντινός επιθετικός με κοντινή προβολή στο 22’ υπέγραψε τη 14η νίκη των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα και έφθασε τα 11 γκολ στο «μαραθώνιο».

Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη κυριάρχησε πλήρως στον αγώνα και απόδειξη αυτού είναι το γεγονός πως «φλέρταρε» με άλλα τρία τέρματα, τα οποία ορθά ακυρώθηκαν ως οφσάιντ. Στο 12’ ο Ντορεγκαράι σκόραρε μετά την κάθετη πάσα του Μιγκελίτο, αλλά ήταν εκτεθειμένος. Στο 52’ ο Τσίκο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κνόμπλοχ, όμως ήταν εκτός θέσης, όπως και στο 88’.

Η Καρμιώτισσα δέχθηκε την πέμπτη ήττα της στα τελευταία έξι παιχνίδια και πάει να μπλέξει σε περιπέτειες. Στην πρώτη θέση του β’ γκρουπ η Νέα Σαλαμίνα με 45 βαθμούς, ενώ η ομάδα των Άνω Πολεμιδιών έμεινε 10η με 30 βαθμούς.

Mε δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσε τον αγώνα η Καρμιώτισσα, λόγω αποβολής του Λουκίλι στο 79′ με απευθείας κόκκινη. Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων έριξε βίαια τη μπάλα στο πρόσωπο του Καρλίτος σε εκτέλεση πλαγίου άουτ και μετά από ενημέρωση του VAR (Μάριος Χριστοφόρου), ο διαιτητής Δημήτρης Κουμή τον απέβαλε. Μέσω VAR ορθά ακυρώθηκε η απόφαση του διαιτητή για καταλογισμό πέναλτι υπέρ της Καρμιώτισσας στο 14′. Ο Λουκίλι βρέθηκε στο έδαφος σε μαρκάρισμα του Λεούκο, ο Δημήτρης Κουμή είδε παράβαση, όμως άλλαξε την απόφασή του, αφού είδε τη φάση στο on field review.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Μελίσσας, Λεούκο, Άδωνη, Ντάτκοβιτς, Κουμουρής (89′ Φελίπε), Οφόρι, Μιγκελίτο (84′ Μάντζεκ), Μαργκάσα (71′ Φράγκος), Καρλίτος (84′ Τιάγκο), Tσίκο (89′ Τολεμές), Ντορεγκαράι.

Καρμιώτισσα (Φλορίν Μπράτου): Κνόμπλοχ, Σελούτσκα, Αγγελή, Μαλόνε, Γκραντινάρου, Γκαστανιάγα, Μπεν Σαλάμ (66′ Νεοφύτου), Λουκίλι, Ελ Αλουχί (66′ Κουλιμπαλί), Καλτσάς (55′ Ντούμπια), Γκράβενμπεργκ (82′ Ντούρις).

Σκόρερ: Nτορεγκαράι 22′ / –

Κίτρινες: – / Γκραντινάρου, Γκράβενμπεργκ

Αποβολές: – / Λουκίλι 79′

Στάδιο: «N. Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή».

Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης.

Α’ Βοηθός: Ηροδότου Ξένια.

Β’ Βοηθός: Σάββα Γιώργος.

4ος: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης.

VAR: Χριστοφόρου Μάριος.

AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος.

Παρατηρητής: Αναστασίου Ιωάννης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ