aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟμόνοια – Άρης 1-2: Ιστορικό «διπλό» στη Λευκωσία (vid)

Ομόνοια – Άρης 1-2: Ιστορικό «διπλό» στη Λευκωσία (vid)

Ήρθε στη Λευκωσία και έγραψε ιστορία ο Άρης. Η ομάδα της Λεμεσού επικράτησε με 2-1 της Ομόνοιας, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πανηγύρισε την πρώτη  νίκη της επί των πρασίνων στο ΓΣΠ! Σπουδαίο επίτευγμα για την ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφασκι, η οποία πέτυχε τέταρτη διαδοχική νίκη για πρώτη φορά στη σεζόν!

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν εντυπωσιακή και ασταμάτητη στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο έβαλε ισχυρές βάσεις για το «τρίποντο». Προηγήθηκε με τον Μπένγκτσον στο 20’, μετά από εξαιρετική πάσα πάρε – βάλε του Κακόριν, και στο 44’ πήρε «αέρα» δύο τερμάτων με διαγώνιο σουτ του Μπαμπίκα, αφού προηγήθηκε τραγικό λάθος του Μίλετιτς. Στην 4η θέση με 46 βαθμούς ο Άρης, μείωσε στο -2 από την 3η Πάφος FC, μα κυρίως αύξησε τη διαφορά από όλες τις ομάδες που τον ακολουθούν και ερίζουν για την τετράδα.

Στο ντεμπούτο του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο της η Ομόνοια ήταν τραγική στο πρώτο ημίχρονο και πλήρωσε τα τραγικά λάθη στην άμυνα, με αποτέλεσμα να δεχθεί τη δεύτερη εντός έδρας ήττα της στη σεζόν. Το «τριφύλλι» έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, άσκησε πίεση, μείωσε στο σκορ με πέναλτι του Ανσαριφάρντ (79), σε ανατροπή του Λοΐζου από τον Ντελμίρο, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει τη δέκατη ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ανακάτεψε πάρα πολύ την τράπουλα. Άλλαξε σχήμα (έπαιξε με τριάδα στην άμυνα) και πρόσωπα (τέσσερις αλλαγές) στην ενδεκάδα της Ομόνοιας. Στο 25’ απέσυρε τον Παναγιώτου και άλλαξε σχηματισμό (το γύρισε σε 4-2-3-1), έκανε αλλαγή στην αλλαγή τον Μπάρκερ, όμως δεν κατάφερε να σώσει την παρτίδα. Ήταν η τέταρτη ήττα του Κύπριου προπονητή στο ντεμπούτο του σε κάποια ομάδα, αφού είχε αρχίσει με αποτυχία τη θητεία του σε ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ και Καρμιώτισσα. Στην 6η θέση με 35 βαθμούς η Ομόνοια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η TAYTOTHTA TOY AΓΩΝΑ

Ομόνοια (Σωφρόνης Αυγουστή): Φαμπιάνο, Μάθιους, Λανγκ, Μίλετιτς, Παναγιώτου (25′ Μπάρκερ, 62′ Μπεσεντίν), Λέτσγιακς, Μπασιρού (75′ Ντίσκερουντ), Κασάμα (46′ Κούσουλος), Μπέζους (46′ Παπουλής), Λοΐζου, Ανσαριφάρντ.

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Γιαγκό, Μποακί, Μπρόρσον, Πηλέας, Μπαμπίκα, Στρούσκι (62′ Μπράουν), Σόκε, Μπένγκτσον (75′ Καζού), Γκομίς (62′ Ντελμίρο), Κακόριν (83′ Στεπίνσκι).

Σκόρερ: Ανσαριφάρντ 79′ / Μπένγκτσον 20′, Μπαμπίκα 44′

Κίτρινες: Κασάμα, Ντίσκερουντ / Πηλέας, Στρούσκι, Σόκε, Σπιλέφσκι.

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Γ.Σ.Π

Διαιτητής: Κόστα Βερίσιμο Φάμπιο Χοσέ.

Α’ Βοηθός: Εγγλέζου Νίκος.

Β’ Βοηθός: Αναστασίου Στέφανος.

4ος: Φελλάς Κωνσταντίνος.

VAR: Mορέιρα ντος Σάντο Βάσκο Αντόνιο.

AVAR: Χατζηβασιλείου Θωμάς.

Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ