aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα – Ολυμπιακός 0-0: Άνοστη σούπα και περιπέτειες (vid)

Δόξα – Ολυμπιακός 0-0: Άνοστη σούπα και περιπέτειες (vid)

Ήθελαν να κερδίσουν, αλλά από το να μην χάσουν καλύτερη η ισοπαλία. Δόξα και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Μακάρειο, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί καμία εκ των δύο ομάδων καθώς η γηπεδούχος Δόξα ήθελε το «τρίποντο» για να ανασάνει βαθμολογικά, ενώ οι μαυροπράσινοι επιδίωξαν να βάλουν τέλος στο σερί οκτώ (πλέον) αγώνων χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις που «τρέχει» 20 Νοεμβρίου 2021.

Στους 18 βαθμούς σε 17 παιχνίδια έφτασε η Δόξα, στους 17 βαθμούς στα ίδια παιχνίδια ο Ολυμπιακός που έμεινε στη 10η θέση. Και οι δύο ομάδες κοιτάζουν προς τα κάτω καθώς όσο δεν προσθέτουν βαθμούς στο σακούλι τους θα είναι μπλεγμένοι σε περιπέτειες.

Το ματς

Αργός ρυθμός, πολλά λάθη, πολυπρόσωπες και καλά οργανωμένες άμυνες αλλά χωρίς φαντασία και ποιότητα στην επίθεση ήταν το σκηνικό στο πρώτο ημίχρονο. Στα 45 πρώτα λεπτά καταγράφηκαν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, χωρίς καμία εξ αυτών να ανησυχήσει ιδιαίτερα τους Σισκόφσκι και Μολ.

Κα (52’) και Χαραλάμπους (56’) έστειλαν μηνύματα για τον Ολυμπιακό στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου με τη Δόξα να καταγράφει τις καλύτερες στιγμές της στο ματς με σουτ του Σάσι (62’) από πλάγια θέση και κεφαλιά του Καραμανώλη (76’). Η είσοδος του Πεχλιβάνη στο παιχνίδι έδωσε επιθετική πνοή στον Ολυμπιακό με την ομάδα του Τακτακαλά να πλησιάζει στο γκολ, με πρωταγωνιστή τον Κύπριο μεσοεπιθετικό, ο οποίος κατέγραψε τρεις τελικές σε διάστημα δέκα λεπτών, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δόξα (Ηλίας Χαραλάμπους): Σισκόφσκι, Μέσκα, Στυλιανού, Αντενόν, Κοβάσεβιτς, Αντάμοβιτς, Καραμανώλης, Εμπραλίτζε, Ασαμόα Οικονομίδης (58′ Τιντζανί), Σάσι (74′ Nτρολέ, 88′ Τραϊτσέφσκι).

Ολυμπιακός (Λούκας Αλκαράθ): Μολ, Μουκτάρης, Μποβέδα, Ντιανέ, Νάνι, Χαραλάμπους (82′ Πεχλιβάνης), Κυριάκου, Κονφέ, Σάλι, Κα, Γουίλσον (46′ Μανιάς).

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: Αντάμοβιτς, Αντενόν / Σάλι, Μποβέδα, Ντιανέ, Μουκτάρης.

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Μακάρειο.

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης.

4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος.

VAR: Χριστοφόρου Μάριος.

AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης.

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Έναρξη αγώνα.

10′ Χωρίς κάποια αξιόλογη φάση στο πρώτο δεκάλεπτο.

20′ Παιχνίδι κέντρου, αργός ρυθμός με πολλά λάθη από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

28′ Πρώτη τελική στο παιχνίδι, σουτ του Κονφέ η μπάλα κτύπησε στο πόδι του Καραμανώλη και έφυγε κόρνερ.

37′ Προϋπόθεση ευκαιρίας για τη Δόξα. Μουκτάρης και Σάσι διεκδίκησαν την μπάλα, ο Μολ βγήκε έγκαιρα και μάζεψε την μπάλα.

39′ Πρώτη τελική προσπάθεια και για τη Δόξα, σέντρα του Στυλιανού ο Κοβάσεβιτς σούταρε στην κίνηση και ο Μολ έδιωξε σε κόρνερ.

40′ Νέα ευκαιρία για τη Δόξα, ο Αντάμοβιτς έκανε το σουτ η μπάλα έξω.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

52′ Ο Κα με κεφαλιά προ του Σισκόφσκι δημιούργησε ξεκάθαρη ευκαιρία για γκολ στον εαυτό του, όμως γλίστρησε και η ευκαιρία έκανε «φτερά».

56′ Σουτ του Χαραλάμπους από καλή θέση πλάγια δεξιά της περιοχής της Δόξας, η μπάλα κτύπησε στο πόδι αμυντικού και έφυγε έξω.

62′ Ο Σάσι έκανε ωραία κίνηση, μετά την κάθετη πάσα του Τιντζανί, σούταρε από πλάγια θέση με τον Μολ να είναι σε ετοιμότητα.

76′ Η μεγαλύτερη ευκαιρία στον αγώνα, κόρνερ από τον Εμπαραλίτζε κεφαλιά του Καραμανώλη η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μολ.

83′ Ο Πεχλιβάνης, δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής όμως δεν βρήκε στόχο.

85′ Απειλεί ξανά ο Πεχλιβάνης, αλλά ο Σισκόφσκι έπεσε στην αριστερή γωνία του και μάζεψε σταθερά την μπάλα.

90′ Τρία λεπτά ο επιπρόσθετος χρόνος.

90+1′ Ο Νάνι μπήκε στην περιοχή από πλάγια και έκανε σέντρα, ο Σάλι βρέθηκε στο έδαφος σε μαρκάρισμα του Αντενόν. Καμία παράβαση σύμφωνα με τον Γιώργο Νικολάου, συμφωνεί το VAR.

90+2′ Τρίτη τελική προσπάθεια από τον Πεχλιβάνη, συρτό σουτ η μπάλα έφυγε έξω με τον Σισκόφσκι απλά να παρακολουθεί την πορεία της.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ