aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠαραλίμνι – Άρης 0-1: Απόδραση από την άσπρη βούλα στις καθυστερήσεις! (vid)

Παραλίμνι – Άρης 0-1: Απόδραση από την άσπρη βούλα στις καθυστερήσεις! (vid)

Με πέναλτι του Γιανίκ Γκομίς στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άρης επικράτησε 1-0 της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου στο «Τάσος Μάρκου», για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Την παράβαση έκανε στο 90’+4 ο Γεβρέμοβιτς στον Μουσούντα, ο οποίος μετά από ωραία κάθετη πάσα του σκόρερ έφυγε σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Κόστιτς.

Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι τα βρήκε σκούρα απέναντι στην πολύ καλά οργανωμένη ανασταλτικά Ένωση, όμως βρήκε σωσίβιο σωτηρίας από την άσπρη βούλα στην τελευταία φάση του αγώνα. Ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για τους λεμεσιανούς, οι οποίοι πανηγύρισαν δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά τον Οκτώβρη του 2022. Οι πράσινοι έφθασαν τους 40 βαθμούς και μείωσαν στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από την 3η Πάφος FC.

Πέμπτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και έκτη συνολικά για το Παραλίμνι χωρίς καν να σκοράρει. Η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά περιόρισε αρκετά τα επιθετικά όπλα που διαθέτει ο Άρης, όμως την ίδια ώρα έμεινε «άσφαιρη» για άλλη μία αναμέτρηση. Το δίλεπτο 53’-54’ οι βυσσινί φλέρταραν με το γκολ, όμως αρχικά ο Βανά απέκρουσε το σουτ του Ρουσιά και ένα λεπτό αργότερα ο Μέιρα έστειλε την μπάλα με γυριστό πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στην 11η θέση με 14 βαθμούς η Ένωση παραμένει οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως νιώθει την καυτή ανάσα της Δόξας, του Ολυμπιακού και του Ακρίτα.

Σκόραρε στο 24’ με πλασέ του Μπένγκτσον ο Άρης, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για χέρι του Μαγιαμπέλα στην αρχή της φάσης. Ο ακραίος επιθετικός των φιλοξενούμενων έκανε εξαιρετική κάθετη πάσα, αλλά το VAR (Δημήτρης Σολωμού) εντόπισε πως η μπάλα άγγιξε ελαφρώς στο χέρι του στην αρχή της φάσης και έστειλε τον Χρυσοβαλάντη Θεουλή στο on field review.

Ο Άρης ήταν κάκιστος στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Απείλησε πρώτη φορά στο 68’ με το σουτ του Κακόριν, ενώ στο 82’ ο Γκομίς φλέρταρε με το γκολ, αλλά είδε την μπάλα να κτυπά στο οριζόντιο δοκάρι, μετά το γύρισμα της μπάλας από τον Σπόλιαριτς και το σουτ που επιχείρησε.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Παραλίμνι (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Κορσία, Πολύκαρπου, Ντα Σίλβα, Γεβρέμοβιτς, Κωνσταντίνου (78′ Φερνάντες), Λουσέρο, Βούκσεβιτς, Ντιαβαρά (78′ Κοτσώνης), Μέιρα (63′ Μορέιρα), Ρουσιάς (78′ Boυτσένοβιτς).

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Γιαγκό, Μπρόρσον, Μουσούντα, Πηλέας, Μαγιαμπέλα (67′ Μπαμπίκα), Μπράουν (46′ Σπόλιαριτς), Στρούσκι (83′ Γιαμπλόνσκι), Μπένγκτσον, Κακόριν, Στεπίνσκι (67′ Γκομίς).

Σκόρερ: – / Γκομίς (πεν) 90+6′

Κίτρινες: Πολυκάρπου, Γεβρέμοβιτς, Ντα Σίλβα / Μαγιαμπέλα, Πηλέας.

Αποβολές: – / –

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης.

Α’ Βοηθός: Ανδρέου Π. Ανδρέας.

Β’ Βοηθός: Κωμοδρόμος Ηράκλης.

4ος: Χριστοδούλου Ιωάννης.

VAR: Σολωμού Δημήτρης.

AVAR: Καλογήρου Μάριος.

Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ