aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠάφος FC - Δόξα 3-1: Ζάιρο λαμπρός την οδήγησε στο 13άρι!

Πάφος FC – Δόξα 3-1: Ζάιρο λαμπρός την οδήγησε στο 13άρι!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζάιρο που σκόραρε δις (11’, 33’), φτάνοντας τα 16 γκολ, και άξιο συμπαραστάτη τον Χέσταντ, που μοίρασε και τα τρία γκολ, η Πάφος FC επικράτησε με 3-1 της Δόξας στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Κανέ στο 62’ το τρίτο γκολ της παφιακής ομάδας, ενώ ο με αυτογκόλ του Μπάιριτς (37’) μείωσαν οι φιλοξενούμενοι.

Οι γαλάζιοι πανηγύρισαν έτσι τη 13η συνολικά νίκη και δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας στους 44 βαθμούς και τη δεύτερη θέση, προσπερνώντας τον ΑΠΟΕΛ (43 β.) που φιλοξενεί αύριο τον Ακρίτα. Παράλληλα, μείωσαν ξανά τη διαφορά από την κορυφή και την ΑΕΚ στο -3.

Κατηφόρας συνέχεια για την ομάδα της Κατωκοπιάς, που γνώρισε την τρίτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα, έκτη στα τελευταία επτά ματς και 14η συνολικά. Έμεινε στους 12 βαθμούς, τη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα και το -2 από την ασφαλή ζώνη.

Για την 21η αγωνιστική, η Πάφος FC φιλοξενείται από την Ομόνοια, την Κυριακή (29/1), ενώ η Δόξα υποδέχεται την Ανόρθωση, την ίδια ημέρα.

Η ΤΑΥΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πάφος FC (Χένινγκ Μπεργκ): Ολαθάμπαλ, Ικόκο, Κβίντα, Μπάιριτς, Ζουνίνιο, Ναμ, Κανέ, Πελάζιο, Χέσταντ (87′ Παλάσιος), Σεμέδο, Ζάιρο.

Δόξα (Βίκτορ Μπασάδρε): Σισκόφσκι, Καραμανώλης (46′ Μέσκα), Ογιάλα, Αντενόν, Κοβάσεβιτς, Τραϊτσέφσκι, Μπένι (66′ Ίλιτς), Φασουλιώτης (46′ Τιντζιανί), Ασαμόα (86′ Παυλίδης), Ασάντε, Τρούγιτς (66′ Σόμπτσικ).

Σκόρερ: Ζάιρο 11′, 33′, Κανέ 62′ / Μπάιριτς αυτ. 37′

Κίτρινες: – / Κοβάσεβιτς

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης».

Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Βασιλείου Αδάμος.

4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης.

VAR: Φωτίου Κωνσταντίνος.

AVAR: Πέτρου Πέτρος.

Παρατηρητής: Νικολάου Γιώργος.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ