aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι – Πάφος FC 0-2: Τακουνάκι, πέναλτι και ξανά κορυφή

Παραλίμνι – Πάφος FC 0-2: Τακουνάκι, πέναλτι και ξανά κορυφή

Η Πάφος επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δύο αγωνιστικές, επικρατώντας 2-0 του Παραλιμνίου στο «Τάσος Μάρκου» και έπιασε την ΑΕΚ στην κορυφή (έχει αγώνα περισσότερο, όπως και από τον ΑΠΟΕΛ).

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Ζάιρο άνοιξε το σκορ με τακουνάκι στο 44’, έπειτα από πάσα του Χέσταντ, φτάνοντας τα 14 τέρματα. Η αγωνία όμως για την έκβαση του παιχνιδιού έφυγε όταν στο 90’ ευστόχησε ο Τάνκοβιτς σε εκτέλεση πέναλτι, που καταλογίστηκε για χέρι του Ρουσιά μέσω του on field review. Έτσι οι γαλάζιοι έχουν 41 βαθμούς, όσους και οι κιτρινοπράσινοι, ενώ οι γαλαζοκίτρινοι έχουν 40.

Όσο για τους βυσσινί, έμειναν στην 11η θέση και τους 14 πόντους. Πλέον στενεύει ο κλοιός, καθώς απέχουν μόνο τρεις από τον ουραγό Ακρίτα, ενώ τους πλησίασε ο Ολυμπιακός στον έναν.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 33’ με τον Κατσιάρη, εντούτοις το τέρμα τους ακυρώθηκε κατόπιν παρέμβαση του VAR.

Σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη η Πάφος στο παιχνίδι, καθώς πέραν των γκολ είχε και τις ευκαιρίες. Με κυριότερη το δοκάρι του Τάνκοβιτς σε εκτέλεση φάουλ (80’).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE  ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Παραλίμνι (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Ντα Σίλβα, Κόρσια (56′ Κοτσώνης), Ντρέκσα, Γεβρέμοβιτς (88′ Σολωμού), Λουσέρο, Πολυκάρπου, Κατσιάρης (88′ Φερνάν), Λαμί (76′ Γαβριήλ), Ντιαβαρά, Βουτσένοβιτς (76′ Ρουσιάς).

Πάφος FC (Χένινγκ Μπεργκ): Αντός, Δημητρίου, Παλάσιος, Μπάιριτς, Ζουνίνιο, Ναμ, Κανέ, Ντράγκομιρ, Χέσταντ (63′ Σεμέδο), Τάνκοβιτς (90’+5 Χότσκο), Ζάιρο (90’+5 Μπεταγκόρ).

Σκόρερ: – / Ζάιρο 44′, Τάνκοβιτς 90′

Κίτρινες: Κατσιάρης, Ντρέκσα, Γαβριήλ, Κοτσώνης, Ντα Σίλβα / Ναμ, Τάνκοβιτς, Λουσέρο

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Τάσος Μάρκου».

Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος.

4ος Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος.

VAR: Αντωνίου Μενέλαος.

AVAR: Ευαγόρου Ευαγόρας.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Βασίλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ