aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΟλυμπιακός – Καρμιώτισσα 0-0: «Χ»ωρίς νικητή! (vid)

Ολυμπιακός – Καρμιώτισσα 0-0: «Χ»ωρίς νικητή! (vid)

Ολυμπιακός και Καρμιώτισσα έμειναν στο 0-0, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Με τη γνωστή αμυντική της προσέγγιση η ομάδα του Τακτακαλά έστησε «μπλόκο» στους φιλοξενούμενους που έψαξαν περισσότερο το γκολ νίκης και έφτασαν πιο κοντά σε αυτό.

Τρίτο διαδοχικό παιχνίδι στο οποίο η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών κράτησε το μηδέν παθητικό και το κυριότερο δεν ηττήθηκε, που μπορεί όμως να αισθάνεται… αδικημένη από τον ένα βαθμό της ισοπαλίας, αφού ήταν αυτή που είχε τις περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες για γκολ. Με 20 πλέον βαθμούς, παραμένει στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Από την άλλη, οι μαυροπράσινοι, που ήταν σε θέση άμυνας στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και προσπάθησαν να χτυπήσουν κυρίως μέσω αντεπιθέσεων, παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 10 βαθμούς και στο -4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Για την 19η αγωνιστική, η Καρμιώτισσα υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ, το Σάββατο (14/1), ενώ ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Ακρίτα, μια ημέρα νωρίτερα (Παρασκευή, 13/1).


H TAYTOTHTA TOY AΓΩΝΑ

Ολυμπιακός (Μάκης Σεργίδης): Μολ, Κυριάκου, Μπάρντι, Μουκτάρης, Έσελινγκ, Ιωάννου, Νάνι, Ψύχας (64′ Χαραλάμπους – 90′ Ντόσης), Ευτυχίδης (74′ Σλόγκαρ), Χέντρικς (64′ Χριστοδούλου), Κορομά (74′ Κα).

Καρμιώτισσα (Σωφρόνης Αυγουστή): Κνόμπλοχ, Τάντι (46′ Τζανακάκης), Χούμποτσαν (4′ Μίκο), Μαλόν, Τσέλουσκα, Νεοφύτου, Ελ Αλουχί, Ντούμπια (77′ Οικονομίδης), Κουλιμπαλί (64′ Χατζηβασίλης), Γκραντινάρου (46′ Καλτσάς), Ντούρις.

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: – / Νεοφύτου, Κουλιμπαλί, Μίκο

Αποβολές: – / –

Στάδιο: ΓΣΠ.

Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος.

Α’ Βοηθός: Λαζάρου Ιωάννης.

Β’ Βοηθός: Ηροδότου Ξένια.

4ος: Αργυρού Μ. Ανδρέας.

VAR: Κώστα Ροβέρτος.

AVAR: Τζιωρτζής Ομήρος.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Αναστασίου Ιωάννης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ