aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣΆρης - Ακρίτας 0-0: Έκανε το «Χ» συνήθεια (vid)

Άρης – Ακρίτας 0-0: Έκανε το «Χ» συνήθεια (vid)

Ο Ακρίτας πήρε 0-0 στο Στάδιο «Αλφαμέγα» κόντρα στον Άρη μια αγωνιστική μετά τη νίκη εις βάρος της Ανόρθωσης και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Αντιθέτως, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έμεινε για πέμπτο σερί ματς στην ισοπαλία και προβληματίζεται.

Αν υπάρχει ελαφρυντικό για την ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι, ήταν ότι έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές από το 53’ σε μια τραβηγμένη απόφαση για φάουλ στον Γαρβιήλ.

Η ομάδα της Λεμεσού παραμένει τέταρτη, έχει πλέον 34 βαθμούς απέχει τέσσερις βαθμούς από την τρίτη θέση (Πάφος FC) όπως και την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά η Ομόνοια τον πλησίασε σε απόσταση βολής (31).

Από την πλευρά της, η αντίστοιχη της Χλώρας εξακολουθεί να είναι προτελευταία έναν βαθμό πάνω από τον ουραγό Ολυμπιακό, μείωσε στον έναν από τη 12η Δόξα και είναι σε απόσταση τριών πόντων από το Παραλίμνι. Επομένως, οι πιθανότητες υπάρχουν και μένει να αποδειχτεί εάν θα μπορέσει να ανατρέψει τα βαθμολογικά δεδομένα και να σωσθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το ματς
Αν και θα περίμενε κανείς ότι ο Άρης θα… πατούσε τον Ακρίτα, κάτι τέτοιο δεν έγινε στο νεόδμητο γήπεδο της Λεμεσού. Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, οι φιλοξενούμενοι είχαν θράσος και απειλούσαν με αντεπιθέσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο μάλιστα είχαν τις περισσότερες φάσεις με το μέρος τους, με κορυφαία την πρώτη όταν ο Βάνα Άλβες είπε «όχι» με υπερένταση σε άψογο πλασέ του Τζεμιλί (10’). Από την πλευρά τους, οι Λεμεσιανοί έχασαν τη μοναδική κλασική ευκαιρία τους με τον Κακόριν στο 32’, όμως ήταν η σειρά του Περτνρέου να πει αποκρούσει δύσκολα με το πόδι έπειτα από κοντινό σουτ.

Από το 53’ άλλαξαν τα αριθμητικά δεδομένα με την αποβολή του Μπρόρσον για φάουλ στον Γαβριήλ. Το παιχνίδι ήταν ακόμη πιο ανοιχτό στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να χαθούν ένθεν και ένθεν ευκαιρίες.

Ο Άρης είδε δύο φορές τον αντίπαλο κίπερ να αποκρούει σε διαδοχικά σουτ στο 74’, πρώτα σε εντός περιοχής προσπάθεια του Μπαμπίκα και ύστερα σε μακρινό σουτ του Μπέγκστον. Στο πρώτο λεπτό της καθυστέρησης είχε και ένα δυνατό σουτ του Γιαμπλόνσι, με την μπάλα να φεύγει πάνω από την εστία.

Όσο για τον Ακρίτα, είχε μια κεφαλιά του Γαρβιήλ (59’) με τον Βανά Άλβες να μπλοκάρει, ένα σουτ του νεοαποκτηθέντες Κλεμέντε, που κόντραρε στον Ντελμίρο (76’) και πάνω από όλα την ευκαιρία του αγώνα! Στο 90’ συνεργάστηκαν οι αλλαγές του Ακράποβιτς, με τον Ζουνίνιο να βγάζει με εκπληκτική πάσα μόνο τον Λόπες, ο οποίος όμως έστειλε με πλασέ την μπάλα άουτ και το τρίποντο… έκανε φτερά.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Μποακί, Μεντιούπ (24′ Γιαγκό, 46′ Μπαμπίκα), Μπρόρσον, Καζού, Στρούσκι, Γιαμπλόνσκι, Μπέγκστον, Μαγιαμπέλα (82′ Στεπίνσκι), Μουσούντα, Κακόριν (61′ Ντελμίρο).

Ακρίτας (Μπρούνο Ακράποβιτς): Περντρέου, Σέχιτς, Ντραμέ, Φοφανά, Φουριέλ (82′ Παουγκέν), Κονέ, Άμπραχαμ, Κλεμέντε, Ελ Τζεμιλί (71′ Ζουνίνιο), Γαβριήλ (71′ Λόπες), Πικής.

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: – / Κλεμέντε, Σέχιτς, Λόπες

Αποβολές: – / Μπρόρσον

Στάδιο: «ΑΛΦΑΜΕΓΑ»

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος.

Α’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος.

Β’ Βοηθός: Χαραλάμπους Γιώργος.

4ος: Χριστοφόρου Μάριος.

VAR: Αθανασίου Κυριάκος.

AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Καπιτανής Κώστας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ