aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟλυμπιακός – Άρης 0-0: Τράκαρε στον Τακταλά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» (vid)

Ολυμπιακός – Άρης 0-0: Τράκαρε στον Τακταλά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» (vid)

O Άρης είχε τον απόλυτο έλεγχο, έψαξε διακαώς το γκολ-νίκης όμως «κόλλησε» στο 0-0 κόντρα στον Ολυμπιακό, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο ΓΣΠ. Η ομάδα του Τακτακαλά με μαζική άμυνα έβαλε φρένο στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» υποχρεώνοντας την σε νέα γκέλα και νέο… χαμένο έδαφος. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες με Γκεριέ (5’) και Μαγιαμπέλα (55’).

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για τους πράσινους της Λεμεσού, που με 31 βαθμούς παραμένουν στην 4η θέση και στο -3 από την κορυφή, όπου βρίσκεται η ΑΕΚ (34 β.). Ενδέχεται μάλιστα ο Άρης να δει την ψαλίδα να ανοίγει, αν ο ΑΠΟΕΛ νικήσει αύριο την Ανόρθωση.

Την ήττα απέφυγε σε τρίτο σερί παιχνίδι ο Ολυμπιακός, με ισάριθμες ισοπαλίες και ανέβηκε έτσι στους 9 βαθμούς, παραμένοντας όμως στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο -2 από την «ασφαλή ζώνη» οι μαυροπράσινοι.

Για την 16η αγωνιστική, ο Άρης υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ την Πέμπτη (22/12), ενώ ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την ΑΕΛ μια ημέρα αργότερα (Παρασκευή, 23/12).

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν αυτός που είχε τον απόλυτο έλεγχο της μπάλας, με την υπέρ του κατοχή να φτάνει στο 70%. Οι πράσινοι γυρόφερναν την περιοχή του Ολυμπιακού, βρίσκοντας όμως κλειστούς τους διαδρόμους. Δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα, πέραν της φάσης του Μπαμπίκα (20’). Από την πλευρά τους οι μαυροπράσινοι ήταν σε θέση άμυνας καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου 45λέπτου και προσπάθησαν να χτυπήσουν μέσω αντεπιθέσεων, καταφέρνοντας να βρουν τρεις μεγάλες ευκαιρίες για γκολ, με κορυφαία το δοκάρι του Γκεριέ (4’). Πεχλιβάνης (9’) και Χριστοδούλου (42’) «σπατάλησαν» τις δικές τους καλές ευκαιρίες.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και το δεύτερο ημίχρονο, με τον Άρη να κρατάει μπάλα και να αντιμετωπίζει πρόβλημα στη δημιουργία, μη μπορώντας αρχικά να βρει λύσεις στη μαζική άμυνα των παικτών του Μάκη Σεργίδη. Σταδιακά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανέβασε την πίεση και έψαξε διακαώς το νικητήριο γκολ, βρίσκοντας μεγάλες ευκαιρίες για να το πετύχει. Αρχικά (65’) ο Μαγιαμπέλα «σημάδεψε» το δοκάρι, στο 69’ ο Τσαρλς έβγαλε την προβολή του Στεπίνσκι και στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης (90’+7) ο Σόκε ήταν άστοχος. Το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ: Live: Ολυμπιακός – Άρης 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ)


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ολυμπιακός (Μάκης Σεργίδης): Τσάρλς, Κυριάκου, Μουκτάρης, Μπάρντι, Γκεριέ, Νάνι, Ντόσης, Λιασίδης, Χριστοδούλου (63′ Ψύχας), Πεχλιβάνης (75′ Έσελινγκ), Χέντρικς (56′ Σάλι).

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Μποακί, Γιαγκό, Ντελμίρο, Καζού, Γιαμπλόνσκι (46′ Μονέ-Πακέ), Στρούσκι (46′ Ντζιαβέ), Σόκε, Μαγιαμπέλα (73′ Σικόρσκι), Μπαμπίκα (81′ Μπράουν), Γκομίς (46′ Στεπίνσκι).

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: Μπάρντι (3η) / Στρούσκι (3η)

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Γ.Σ.Π.

Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Λαμπρού Λάμπρος.

4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης.

VAR: Σολωμού Δημήτρης.

AVAR: Λαζάρου Ιωάννης.

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ