aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΝέα Σαλαμίνα – Καρμιώτισσα 2-1: Δέκα λεπτά ήταν αρκετά! (vid)

Νέα Σαλαμίνα – Καρμιώτισσα 2-1: Δέκα λεπτά ήταν αρκετά! (vid)

Σπουδαία νίκη με ανατροπή της Νέας Σαλαμίνας επί της Καρμιώτισσας με 2-1 στο «Αμμόχωστος Επιστροφή» για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι ερυθρολεύκοι αν και έμειναν πίσω στο σκορ, στο 43ο λεπτό με γκολ του Μεντιμόρετς κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση και να φέρουν «τούμπα» το ματς σε ένα δεκάλεπτο, χάρις σε γκολ των Άδωνη (67’) και Ντιακιτέ (77’).

Η προσφυγική ομάδα πανηγύρισε έτσι την έκτη φετινή νίκη της στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στους 19 βαθμούς και την 7η θέση, προσπερνώντας την Ανόρθωση (18 β.). Έβδομη ήττα από την άλλη για την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών στο πρωτάθλημα και δεύτερη διαδοχική, έμεινε στους 15 βαθμούς και τη 10η θέση, στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Για την 15η αγωνιστική, η Νέα Σαλαμίνα φιλοξενείται από τον Ακρίτα το Σάββατο (17/12), ενώ η Καρμιώτισσα υποδέχεται την Πάφος FC τη Δευτέρα (19/12).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ: Live: Νέα Σαλαμίνα – Καρμιώτισσα 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Μελίσσας, Σεργίου, Άδωνη, Ντιακιτέ, Οφόρι, Μαργκάσα (58′ Καρλίτος), Φελίπε (87′ Μποτεάκ), Μάντζεκ, Τιάγκο (58′ Κλίμοβιτς), Τσίκο (90’+1 Μιγκελίτο), Ντορεγκαράι.

Καρμιώτισσα (Χρίστος Χαραλάμπους): Κνόμπλοχ, Tάντι, Μαλόν, Χούμποτσαν, Σελούστκα (59′ Αβράαμ), Μεντιμόρετς, Ελ Αλουχί, Ντούμπια, Καλτσάς (79′ Χατζηβασίλης), Μπεν Σαλάμ (79′ Οικονομίδης), Ντούρις (79′ Κουλιμπαλί).

Σκόρερ: Άδωνη 67′, Ντιακιτέ 77′ / Μεντιμόρετς 42′

Κίτρινες: Μάντζεκ (έκτη), Οφόρι (τρίτη), Κλίμοβιτς / Μπεν Σαλάμ, Καλτσάς

Αποβολές: – / –

Στάδιο: .«N. PAPAS GROUP/Αμμόχωστος – Επιστροφή»

Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος.

Α’ Βοηθός: Βασιλείου Αδάμος.

Β’ Βοηθός: Κωμοδρόμος Ηράκλης.

4ος: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης.

VAR: Φωτίου Κωνσταντίνος.

AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Βασίλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ