aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ αθλητής και πρωταθλητής Κύπρος Τσέντας

Ο αθλητής και πρωταθλητής Κύπρος Τσέντας

ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΚΟΣΙΑΡΗ (ανάρτηση στο Facebook)

Πραγματοποιήθηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, τα εγκαίνια του νέου οικήματος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου το οποίο στεγάζει όλες τις υπηρεσίες του Συνδέσμου και το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα».

Το νέο οίκημα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, το οποίο στεγάζει όλες τις υπηρεσίες του Συνδέσμου και το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», αποτελεί αποκλειστική δωρεά της οικογένειας Κύπρου και Έλενας Τσέντα. Ο Κύπρος Λάμπρου Τσέντα, κατάγεται από τον Καραβά της Επαρχίας Κερύνειας και πέρα από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες διακρίθηκε και στον αθλητισμό ως πολυσύνθετο ταλέντο!

Υπήρξε στις αρχές της δεκαετίας του 1970 καλαθοσφαιριστής της τότε «βασίλισσας της κυπριακής καλαθόσφαιρας» ΠΑΕΚ Κερύνειας, ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Καραβά αλλά και αθλητής στίβου με πανεπαρχιακές και παγκύπριες επιτυχίες (εμπόδια και 100 μέτρα). Υπηρετώντας αφοσιωμένα και με ευγένεια ψυχής τις αξίες του αθλητισμού, ο Κύπρος Τσέντας αναδεικνύεται και πρωταθλητής στη ζωή, σεβόμενος και τιμώντας τους συνανθρώπους του.

Κι όταν οι άνθρωποι θεμελιώνουν το όνειρο με αγάπη, κατορθώνουν το ακατόρθωτο, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου Συνδέσμου, Δρ. Αδάμος Αδάμου, ευχαριστώντας την οικογένεια Κύπρου και Έλενας Τσέντα για τη μεγάλη πράξη ανθρωπιάς και προσφοράς προς το συνάνθρωπό τους και την κυπριακή κοινωνία γενικότερα.

Στη φωτογραφία η θρυλική ΠΑΕΚ του 1970 με τον Κύπρο Τσέντα, 3ο στην σειρά των καθημένων. Ιστορικές μορφές μιας ιστορικής ομάδας… Αλέκος Ιακωβίδης, Πανίκος Πάρπας, Ερμής Χριστοδούλου, Τάκης Τσαγγαρίδης, Γιώργος Μουστάκας, Χρίστος Καρεφυλλίδης, Ανδρέας Παμπόρης, Κύπρος Τσέντας, Άριστος Κωνσταντινίδης, Στέλιος Παμπόρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ