aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΞέμεινε και απο προπονητές η Λίβερπουλ

Ξέμεινε και απο προπονητές η Λίβερπουλ

Αυξάνονται τα κρούσματα στη Λίβερπουλ με τον βοηθό του Γιούγκεν Κλοπ, Πεπ Λίντερς, να κολλάει και αυτός με αποτέλεσμα να είναι άγνωστο ποιος θα αναλάβει ρόλο προπονητή για το ματς με την Άρσεναλ.

Μετά από παίκτες, ξέμεινε και από προπονητές η Λίβερπουλ, αφού έπειτα από τον Γιούργκεν Κλοπ κόλλησε κορονοϊό και ο βοηθός του Πεπ Λίντερς.

Ο Ολλανδός ήταν εκείνος που θα αντικαθιστούσε τον Γερμανό σε περίπτωση που γίνει το ματς απέναντι στην Άρσεναλ για το Leagu Cup, όμως πλέον δεν μπορεί να το κάνει.

Υπενθυμίζουμε πως εκτός από τον Κλοπ είναι θετικοί στον κορονοϊό δεδομένα και οι Άλισον, Φιρμίνο και Μάτιπ, αλλά και κάποιοι ακόμα ποδοσφαιριστές που δεν έχουν διαρρεύσει τα ονόματά τους.

Συνολικά η Λίβερπουλ έχει μείνει με λιγότερους από 14 ποδοσφαιριστές αφού πέρα από εκείνους που νοσούν οι Σαλάχ, Μανέ, Κεϊτά έχουν υποχρεώσεις ενόψει του Κόπα Άφρικα, αλλά και οι τραυματίες Φίλιπς και Οριγκί. Έτσι, δικαιολογημένα η Λίβερπουλ έχει ζητήσει αναβολή της αναμέτρησης με την Άρσεναλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ