aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΤσέλσι: Η Κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει για τον νέο ιδιοκτήτη

Τσέλσι: Η Κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει για τον νέο ιδιοκτήτη

Αποκλειστικά η Raine Group θα επιλέξει τον νέο ιδιοκτήτη της Τσέλσι και θα εξασφαλίσει πως η μεταβίβαση των μετοχών δεν θα αποφέρει κανένα όφελος για τον Αμπράμοβιτς, με την Κυβέρνηση να μην έχει ρόλο σε όλο αυτό.

Η Τσέλσι βρίσκεται ξεκάθαρα σε ανοιχτή κόντρα με την Κυβέρνηση αναφορικά με τον τρόπο που επηρεάζονται οι «μπλε» από τις αποφάσεις για τις κυρώσεις που αντιμετωπίζει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Τελευταία ένδειξη της κακής σχέσης τους, είναι η δήλωση του Τούχελ αναφορικά με τα θέματα ενασχόλησης στο Κοινοβούλιο από τη στιγμή που ενώ υπάρχουν τόσα άλλα σημαντικά ζητήματα, επιλέγουν εκεί να σχολιάσουν αν ο κόσμος της Τσέλσι φωνάζει το όνομα του Ρώσου ιδιοκτήτη!

Όπως αναφέρεται, πάντως, στον βρετανικό Τύπο, από πλευράς Κυβέρνησης δεν θα υπάρξει καμία παρέμβαση στην επιλογή του ανθρώπου που θα κριθεί ιδανικός για να πάρει την ομάδα στα χέρια του.

Η αμερικανική τράπεζα Raine Group έχει πάρει την εντολή να διαπραγματευτεί την μεταβίβαση των μετοχών κι εκείνη θα είναι που θα πάρει την απόφαση, με την Κυβέρνηση απλά να κάνει έλεγχο για να μην επιτρέψει πιθανό προσωπικό οικονομικό όφελος του Αμπράμοβιτς.

Φυσικά ο ενδιαφερόμενος αγοραστής θα πρέπει να λάβει και την έγκριση της επιτροπής της Premier League εφόσον πείσει για την οικονομική του δύναμη και την ικανότητα να διαχειριστεί τον σύλλογο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ