aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤρόμος για τους Μπέκαμ - Ληστές μπήκαν στη βίλα όταν η οικογένεια κοιμόταν

Τρόμος για τους Μπέκαμ – Ληστές μπήκαν στη βίλα όταν η οικογένεια κοιμόταν

Ληστές εισέβαλαν στην έπαυλη του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο Λονδίνο, ενώ βρίσκονταν ο ίδιος και η οικογένεια του μέσα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail» οι ληστές που παραβίασαν την έπαυλη Μπέκαμ στο Χόλαντ Παρκ, της οποίας η αξία ξεπερνά τα 47 εκατομμύρια ευρώ, είχαν σκοπό τη ληστεία και έσπασαν ένα παράθυρο για να μπουν στο σπίτι.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, μαζί με τη σύζυγό του Βικτόρια και την 10χρονη κόρη τους Χάρπερ κοιμόντουσαν σε έναν κάτω όροφο, αγνοώντας την επίθεση του κλέφτη. Το συμβάν αντιλήφθηκε ο γιος Κρουζ Μπέκαμ όταν επέστρεψε στο σπίτι μετά από πάρτι με τους φίλους του.

«Ευτυχώς, οι εγκληματίες έφτασαν μόνο σε μια κρεβατοκάμαρα πριν τραπούν σε φυγή», εξήγησε στην εφημερίδα «Sun» πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας Μπέκαμ, με την αστυνομία να έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα για τον εντοπισμό τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ