aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCONFERENCE LEAGUEΤο ξεχωριστό πανό με το οποίο υποδέχτηκαν τον Μουρίνιο τα Τίρανα

Το ξεχωριστό πανό με το οποίο υποδέχτηκαν τον Μουρίνιο τα Τίρανα

Η Ρόμα ταξίδεψε στην Αλβανία ενόψει του τελικού του Conference League απέναντι στην Φέγενορντ σημερα  και οι διοργανωτές επεφύλαξαν έκπληξη στον Μουρίνιο, μέσω ενός τεράστιο πανό προς τιμή του.

Η Ρόμα και η Φέγενορντ ετοιμάζονται για τον μεγάλο μεταξύ τους τελικό  όπου θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Europa Conference League, στην παρθενική version του θεσμού, και τα Τίρανα έχουν φορέσει ήδη τα καλά τους σκοπεύοντας να διοργανώσουν έναν τελικό-γιορτή για το άθλημα.

Μάλιστα, οι Αλβανοί διοργανωτές θέλησαν να κάνουν και μία όμορφη έκπληξη στον Ζοζέ Μουρίνιο, αφού ακριβώς απέναντι από την “Αρένα Κομπετάρε” που θα διεξαχθεί ο τελικός, κρέμασαν ένα τεράστιο πανό αφιερωμένο στον 59χρονο Πορτογάλο.

Συγκεκριμένα κρεμάστηκε μπροστά από το Πανεπιστήριο των Τιράνων και έχει την υπογραφή του καλλιτέχνη δρόμου, Χένρι Γκρεμπ, με το γιγάντιο πανό να αναπαριστά τον Μουρίνιο πάνω σε βέσπα και να έχει το εξής μήνυμα:

“Καλωσήρθες στην μικρή Ρώμη, μίστερ Μουρίνιο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ