aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΘέλει Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ, δεν αποκλείεται ακόμα και ο δανεισμός του

Θέλει Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ, δεν αποκλείεται ακόμα και ο δανεισμός του

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουϊς Κάμπος, έχει βάλει τον Νεϊμάρ στον κατάλογο με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές, την ώρα που οι Καταριανοί ιδιοκτήτες των πρωταθλητών Γαλλίας, φέρονται να είναι σύμφωνοι με αυτήν την εξέλιξη.

Παράλληλα, τις τελευταίες ημέρες, εντίνεται η φημολογία τόσο για την αποχώρηση του Βραζιλιάνου άσου από την γαλλική πρωτεύουσα, όσο και για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με ενδιαφέρον από την Γιουβέντους, την Τσέλσι, την Νιουκάστλ και την Σάντος.

Αναπόφευκτα όμως, οι υψηλότατες απολαβές του Νεϊμάρ, που υπολογίζονται στα 36 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, περιορίζουν σε ελάχιστους τους συλλόγους που θα μπορούσαν να τον ικανοποιήσουν οικονομικά, εφόσον προέκυπτε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ως πιθανότερη εξέλιξη, θεωρείται ο δανεισμός του Νεϊμάρ, χωρίς ν’ αποκλείεται και μία μεταγραφή κοντσά στα 50 εκατομμύρια, ποσό που απέχει πολύ από τα 222 εκατ. ευρώ, που δαπάνησαν οι Καταριανοί για να τον αποκτήσουν.

Οπως αποκαλύπτουν γαλλικά και ισπανικά ΜΜΕ, τις τελευταίες ώρες υπάρχει σοβαρή εξέλιξη στο ζήτημα, με τον Νεϊμάρ να φαίνεται, επιτέλους, έτοιμος να φύγει από το Παρίσι, κάτι που δεν συνέβαινε νωρίτερα στην σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ