aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣυναγερμός στη Ρεάλ: Τα κρούσματα κορωνοϊού αναμένεται να είναι περισσότερα

Συναγερμός στη Ρεάλ: Τα κρούσματα κορωνοϊού αναμένεται να είναι περισσότερα

Η Ρεάλ έκανε γνωστό την Τετάρτη (15/12) πως οι Μαρσέλο και Λούκα Μόντριτς βρέθηκαν θετικοί στο κορωνοϊο, με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Μιγκέλ Άνχελ Ντίαθ, να αποκαλύπτει πως τα κρούσματα είναι περισσότερα.

Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις της Ρεάλ, μετά των εντοπισμό δύο κρουσμάτων κορωνοϊού. Ο ισπανικός σύλλογος μέσω ανακοίνωσης της Τετάρτη (15/12) έκανε γνωστό πως οι Μαρσέλο και Λούκα Μόντριτς βρέθηκαν θετικοί, με τον Κάρλο Αντσελότι να μην τους υπολογίζει για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια πριν τη διακοπή.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, ο Ισπανός δημοσιογράφος Μιγκέλ Άνχελ Ντίαθ, αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως τα κρούσματα στη Ρεάλ είναι παραπάνω από δύο, υποστηρίζοντας πως η ομάδα θα βγάλει σχετική ανακοίνωση εντός της ημέρας (16/12).

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα, ο Ισπανός ρεπόρτερ των «μερένγκες»: “Δυστυχώς, τα θετικά κρούσματα των Μόντριτς και Μαρσέλο δεν είναι τα μόνα στην ενδεκάδα της Ρεάλ. Υπάρχουν περισσότερα. Ο σύλλογος θα ενημερώσει σχετικά με αυτό σήμερα το πρωί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ