aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΣυγκλονίζει ο Κίμιχ: «Σώθηκα από την κατάθλιψη μετά το Μουντιάλ χάρη στα τρία παιδιά μου»

Συγκλονίζει ο Κίμιχ: «Σώθηκα από την κατάθλιψη μετά το Μουντιάλ χάρη στα τρία παιδιά μου»

Ο Τζόσουα Κίμιχ σε μια κατάθεση ψυχής, συγκλόνισε για τα συναισθήματα που ένιωσε μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας στο Μουντιάλ, σημειώνοντας ότι τα παιδιά του τον έσωσαν από την κατάθλιψη!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ειλικρινά, δεν έπεσα σε τρύπα. Αυτό οφείλεται στα τρία παιδιά μου, με αυτά έχω άλλα πράγματα να κάνω. Οι δηλώσεις μου μετά το Μουντιάλ ήταν πολύ συναισθηματικές. Δεν είναι εύκολο να το αντέξεις όλο αυτό».

Για όσα συνέβησαν στο Κατάρ, τόνισε: «Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για όσα έγιναν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό που συνέβη ήταν απογοητευτικό για όλους. Αλλά για μένα, το να είμαι πίσω στην Εθνική ομάδα μετά από πέντε χρόνια ήταν κάτι πολύ θετικό».

Ο Κίμιχ βρίσκεται με τους συμπαίχτες του στην Μπάγερν Μονάχου στο Κατάρ, όπου προετοιμάζονται για την επανεκκίνηση για το δεύτερο μισό της σεζόν. Οι στόχοι των Βαυαρών είναι σαφείς: το 11ο σερί πρωτάθλημα και η κατάκτηση του Champions League.

«Το να περάσουμε τους ομίλους του Champions League ήταν κάτι τεράστιο. Πρέπει να παίξουμε στο ίδιο επίπεδο μέχρι τον Μάιο. Αυτή είναι μια μεγάλη πρόκληση κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά», είπε σχετικά με την ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ