aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σιμεόνε: «Δεν τα παρατάμε ποτέ»!

Σήμερα η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται στο «Βιθέντε Καλντερόν» για τον επαναληπτικό της φάσης των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ τη Μπαρτσελόνα.

Στον πρώτο αγώνα στο «Καμπ Νου» οι Μαδριλένοι προηγήθηκαν με γκολ του Τόρες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν με δύο γκολ του Σουάρες να πάρουν τελικά τη νίκη με 2-1.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στις χθεσινές του δηλώσεις αναφέρθηκε στην καλή αγωνιστική εικόνα που πρέπει να δείξει η ομάδα του στο σημερινό παιχνίδι: «Η Ατλέτικο είναι πάντα ισχυρή, ανταγωνιστική και ποτέ δεν τα παρατάει. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν καλύτερες ομάδες από εμάς. Επίσης, γνωρίζουμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε την Μπαρτσελόνα. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας από το πρώτο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τη λύση και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να νικήσουμε».

«Ο ενθουσιασμός γύρω από αυτό το παιχνίδι είναι φανταστικός, αλλά δεν νομίζω ότι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα θα επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα επειδή έχουν ξαναπαίξει εδώ. Ο Κόκε είναι πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς, έχει μέλλον μπροστά του. Η ομάδα βγάζει ενέργεια και έχει μια φρεσκάδα τον τελευταίο καιρό. Μεγάλο μερίδιο σε αυτό το κομμάτι έχει ο Κόκε, σίγουρα μας αρέσει που έχουμε ένα παίκτη σαν αυτόν στο χώρο της μεσαίας γραμμής» πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ