aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΡονάλντο: «Ελπίζω να παίξω άλλα 4-5 χρόνια»

Ρονάλντο: «Ελπίζω να παίξω άλλα 4-5 χρόνια»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος παρέλαβε ειδικό βραβείο από τη FIFA για το γεγονός ότι έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία των εθνικών ομάδων, είπε ότι ελπίζει να παίξει για άλλα 4-5 χρόνια.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε την προηγούμενη χρονιά το ρεκόρ του Αλί Νταεΐ και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία των εθνικών ομάδων, γι’ αυτό και παρέλαβε ένα ειδικό βραβείο από τη FIFA. Ο Πορτογάλος έχει πετύχει 115 γκολ σε 184 συμμετοχές.

Μάλιστα κατάφερε να ξεπεράσει τον Ιρανό φορ, παίζοντας έξι παιχνίδια λιγότερα. Υπενθυμίζεται ότι συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της περσινής περιόδου, δεν ήταν όμως στους υποψήφιους για καλύτερος ποδοσφαιριστής της περσινής περιόδου.

“Ο κόσμος μερικές φορές με ρωτάει πόσα χρόνια θα παίξω ακόμ, και λέω ότι ελπίζω να παίξω τέσσερα, πέντε χρόνια ακόμα. Όλα έχουν να κάνουν με τη νοοτροπία”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το μέλλον του, καθώς διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του, αλλά εξακολουθεί να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ