aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Ψάχνεται» για Ντεπάι η Νάπολι

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Νάπολι ενόψει του καλοκαιριού φέρεται να βρίσκεται ο Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Τσάβι για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, εξακολουθεί να κινείται για την ενίσχυση της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο Τσάβι δεν έχει στα πλάνα του τον Μέμφις Ντεπάι.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο Ντεπάι, μετά την απόκτηση των Φεράν Τόρες και Αντάμα Τραορέ, δεν είναι στα σχέδια του Ισπανού τεχνικού και ο Ολλανδός επιθετικός έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με άλλες ομάδες, ώστε το καλοκαίρι ν’ αλλάξει εργοδότη.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ η Νάπολι είναι αυτή που πιέζει τον ατζέντη του, καθώς θεωρεί πως ο 28χρονος άσος μπορεί να αντικαταστήσει τον Λορέντζο Ινσίνιε, ο οποίος το καλοκαίρι θα περάσει τον Ατλαντικό για να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Τορόντο FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ