aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Ποτσετίνο: «Αποτυχία για την Παρί Σεν Ζερμέν να μην κατακτά το Champions League»

Ποτσετίνο: «Αποτυχία για την Παρί Σεν Ζερμέν να μην κατακτά το Champions League»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μίλησε για πρώτη φορά δημόσια, μετά την απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν, από τις αρχές Ιουλίου και στην πρώτη δημόσια τοποθέτηση του από τότε, αναφέρθηκε στην απόλυση του από τη γαλλική ομάδα.

«Είμαι ήρεμος, αποδέχομαι τις συνθήκες που έπρεπε να περάσουμε. Όλα τελείωσαν αρκετά αργά. Υπογράψαμε τη λύση του συμβολαίου μια ημέρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας, μεταξύ 3 και 4 Ιουλίου, και είναι ξεκάθαρο ότι είναι δύσκολο αυτήν την στιγμή, γιατί όλες οι προοπτικές, είναι κλειστές για εμένα» τόνισε.

Για το μέλλον, είπε: «Προσαρμόζομαι στις νέες συνθήκες και πάντα έχω στο μυαλό μου να εξελιχθώ και πάνω απ’ όλα, να αναλύσω όλα όσα συνέβησαν τους τελευταίους 18 μήνες στην Παρί και, όπως λέω πάντα, η εμπειρία πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την βελτίωση. Είχαμε κατακτήσει το Κύπελλο, το Σούπερ Καπ και το Πρωτάθλημα σε ενάμιση χρόνο, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι το έργο της ομάδας, είναι να κατακτήσει το Champions League και η μη κατάκτηση του μπορεί πάντα να θεωρείται αποτυχία. Αλλά μερικές φορές στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούν να ελεγχθούν. Η κυριαρχία στο γαλλικό πρωτάθλημα ή στις εθνικές διοργανώσεις σημαίνει ότι οι ίδιοι οι φίλαθλοι, δεν τους δίνουν την σημασία που τους αξίζει. Οπότε, νομίζω ότι υποτιμάται, ότι δεν την εκτιμούν, αλλά φυσικά η νίκη είναι υποχρέωση. Κι εάν δεν κερδίζεις, μοιάζει με ολοκληρωτική καταστροφή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ