aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠολύ σκληρός για να... απολυθεί: θέλει και την αποζημίωση και τα μπόνους από την Παρί...

Πολύ σκληρός για να… απολυθεί: θέλει και την αποζημίωση και τα μπόνους από την Παρί ο Ποτσετίνο

Παρί Σεν Ζερμέν και Μαουρίσιο Ποτσετίνο έχουν συμφωνήσει μεν για τη λύση της συνεργασίας τους, αλλά ο Αργεντινός προπονητης διεκδικεί και άλλα χρήματα εκτός από την αποζημίωση του.

Επίσημες ανακοινώσεις ακόμα δεν έχουν γίνει καθώς δεν έχουν διευθετηθεί οι λεπτομέρειες που αφορούν το (άδοξο) τέλος της συνεργασιας των δύο πλευρών.

Η απόφαση των Παριζιάνων για την αποχώρηση του Ποτσετίνο, πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, αναμένεται να τους κοστίσει 15 εκατομμύρια ευρω, βάσει της συμφωνίας που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές τον Ιανουάριο του 2021.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα Equipe τόσο ο Αργεντινός τεχνικός όσο και οι συνεργάτες του ζητούν την καταβολή των μπόνους για τη σεζόν 2022-33, δηλαδή τα χρήματαα που θα έπαιρναν αν παρέμεναν στη θέση τους, με το συνολικό κόστος αυτών να φτάνει στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ