aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΠωλείται εντός χειμερινού παζαριού, Τότεναμ και Ντόρτμουντ τον πρώτο λόγο

Πωλείται εντός χειμερινού παζαριού, Τότεναμ και Ντόρτμουντ τον πρώτο λόγο

Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Ρόμα έδωσε το «πράσινο φως» στην πώληση του Νικολό Τζανιόλο εντός της χειμερινής περιόδου, με τις Τότεναμ και Ντόρτμουντ να εξετάζουν ενδεχόμενη πρόταση για τον Ιταλό επιθετικό.

Προς αποχώρηση από τη Ρόμα και μεταγραφή εκτός Ιταλίας κινείται ο Νικολό Τζανιόλο.

Ο ταλαντούχος στράικερ των Τζιαλορόσι βρισκόταν από καιρό στα ραντάρ κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης και πλέον, το έδαφος είναι πιο πρόσφορο από ποτέ για τους ενδιαφερόμενους, αφού σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο οι Ρωμαίοι είναι θετικοί στην πώλησή του εντός της χειμερινής περιόδου.

Με δεδομένο ότι οι επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το 2024 δεν κυλούν ιδανικά, η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας πήρε την απόφαση να ανοίξει την πόρτα της εξόδου στον 23χρονο στράικερ, αρκεί φυσικά να λάβει και την κατάλληλη πρόταση. Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, οι απαιτήσεις της Ρόμα κυμαίνονται στις τάξεις των 35-40 εκατομμυρίων ευρώ.

Μέχρι στιγμής, οι ομάδες που φέρεται να έχουν στο στόχαστρο τον Τζανιόλο είναι η Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε, όπως συνέβη και το περασμένο καλοκαίρι μετά την άφιξη του Φάμπιο Παρατίτσι ως τεχνικού διευθυντή, η Μπορούσια Ντόρτμουντ αλλά και η Γουέστ Χαμ των έτερων Ιταλών, Σκαμάκα, Έμερσον και Ογκμπόνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ