aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΠολ Σκόουλς για Γιουνάιτεντ: "Δεν έμοιαζαν με ομάδα, δεν μπορούν να παίξουν έτσι απέναντι στη...

Πολ Σκόουλς για Γιουνάιτεντ: “Δεν έμοιαζαν με ομάδα, δεν μπορούν να παίξουν έτσι απέναντι στη Λίβερπουλ ή τη Σίτι

Ο Πολ Σκόουλς εμφανίστηκε προβληματισμένος με την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά το τρίποντο που εξασφάλισε απέναντι στην Αταλάντα, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα δεν φαινόταν ενωμένη, αλλά και πως με αυτή την εμφάνιση δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει κορυφαίες ομάδες του Champions League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γλίτωσε τη νέα γκέλα στο Ολντ Τράφορντ το βράδυ της Τετάρτης (20/10) απέναντι στην Αταλάντα (3-2) στους ομίλους του Champions League, χάρη στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος με κεφαλιά στο 81′ έκανε την ανατροπή για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Το γεγονός όμως, ότι οι Red Devils είχαν βρεθεί αρχικά πίσω στο σκορ με 2-0 στο πρώτο μέρος είναι ένα σημάδι αρκετά ανησυχητικό, κατά τον πρώην θρύλο της ομάδας, Πολ Σκόουλς. Ο 46χρονος σημείωσε πως η Γιουνάιτεντ δεν έμοιαζε με ομάδα, τονίζοντας πως αν αντιμετώπιζε μία πιο δύσκολη ομάδα, το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο στο φινάλε της αναμέτρησης.

“Είμαι ενθουσιασμένος, αλλά εκείνο το πρώτο ημίχρονο απλά δεν το απόλαυσα. Νομίζω ότι αν έπαιζαν με καλύτερη ομάδα θα είχαν εξαφανιστεί. Αυτό το πρώτο μέρος ήταν ανησυχητικό. Δεν έμοιαζαν με ομάδα, δεν είχαν ενότητα, αυτό ήταν ένα ανησυχητικό σημάδι.

Μπορούν να παίξουν έτσι με τη Λίβερπουλ; Ποτέ σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Μπορείς να παίξεις έτσι με τη Μάντσεστερ Σίτι; Μπορείς να παίξεις έτσι με μια κορυφαία ομάδα του Champions League; Δεν θέλω να ακούγομαι ξενέρωτος, αλλά αυτό το πρώτο ημίχρονο με ανησύχησε πολύ”, δήλωσε ο παλαίμαχος μέσος της Αγγλίας στο BT Sport.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ