aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πελέ: «Βρέθηκα κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων, οι οποίοι εξέφρασαν την απορία τους για το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε ποτέ στην Ευρώπη, ο Πελέ που τίμησε με την παρουσία του το «Tribecaque film festival», αποκάλυψε πως βρέθηκε κοντά στο να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης

«Κάποια στιγμή βρέθηκαν μια ανάσα από τη Ρεάλ, όμως τελικά το μετάνιωσα και αποφάσισα να μείνω στη Σάντος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος στο περιθώριο της παρουσίας της της ταινίας του «Πελέ: Η γέννηση ενός θρύλου».

Παράλληλα, δεν έκρυψε την προτίμησή του για την Μπαρτσελόνα, χαρακτηρίζοντας τους «μπλαουγκράνα» ως την πιο επιτυχημένη ομάδα της τελευταίας 15ετίας.

«Είναι ξεκάθαρο νομίζω πως τα τελευταία 15 χρόνια η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα. Όπως ακριβώς θεωρούσαμε τις προηγούμενες δεκαετίες πως οι ολλανδικοί σύλλογοι παίζουν το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο».

Μάλιστα το Πελέ δεν δίστασε να σχολιάσει και τους ηθοποιούς που ανέλαβαν να τον υποδυθούν στα πλαίσια της ταινίας, τονίζοντας με χιουμοριστική διάθεση: «Όλοι τους είναι πιο όμορφοι απ’ ότι ήμουν εγώ εκείνα τα χρόνια…».

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ