aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟπαδός της Λυών που χτύπησε τον Παγιέ: «Ζητώ συγγνώμη, δεν ξέρω τι σκέφτηκα εκείνη την...

Οπαδός της Λυών που χτύπησε τον Παγιέ: «Ζητώ συγγνώμη, δεν ξέρω τι σκέφτηκα εκείνη την ώρα»

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο οπαδός της Λυών που έριξε το μπουκάλι χτυπώντας στο κεφάλι τον Ντιμιτρί Παγιέ, ζήτησε συγγνώμη τόσο από τον Γάλλο διεθνή όσο και από τους «λιονέ».

Στο ντέρμπι μεταξύ Λυών και Μαρσέιγ, ο Παγιέ δέχθηκε ένα μπουκάλι στο κεφάλι από οπαδό των γηπεδούχων με το ματς να μην ολοκληρώνεται τελικά ποτέ. Ο ανεγκέφαλος οπαδός συνελήφθη και οι «λιονέ» καταδίκασαν απερίφραστα την ενέργειά του ζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία.

Το πρωί της Τρίτης, ο οπαδός της Λυών εμφανίστηκε στο δικαστήριο στο πλαίσιο της ακροαματικής διαδικασίας φορώντας φανέλα της… Μπάγερν Μονάχου, ο πρόεδρος του δικαστηρίου του υπενθύμισε τα λόγια του κατά τη διάρκειας της αστυνομικής κράτησης. «Είπες ότι είχες πάρει μια μπύρα και ήθελες να επιστρέψεις το μπουκάλι στον ιδιοκτήτη».

Κατά τη δεύτερη ανάκριση, το βίντεο έδειξε ότι στόχευες στο γκαζόν. Ο ίδιος ανέφερε: «Πέταξα το αντικείμενο προς τον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να θέλω να αγγίξω τον Παγιέ». Και πρόσθεσε ότι το πέταξε μέσα στο γενικότερο κλίμα ευφορίας.

Αφότου ο πρόεδρος της έδρας υπενθύμισε τα λόγια του κατά το στάδιο της ανάκρισης, ο κατηγορούμενος πήρε τον λόγο: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Παγιέ και την Λυών. Πάω στο γήπεδο εδώ και 20 χρόνια. Δεν ξέρω τι συνέβαινε στο κεφάλι μου. Δεν ήθελα να στοχεύσω τον Παγιέ. Στόχευα γύρω του, δεν ήθελα να τον χτυπήσω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ