aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΟ Ρονάλντο έκανε τους «λύκους» αρνάκια

Ο Ρονάλντο έκανε τους «λύκους» αρνάκια [video]

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε από το… χέρι την Ρεάλ και την πήγε στα ημιτελικά του Champions League.

Η Βόλφσμπουργκ «κατέβηκε» στη Μαδρίτη με το υπέρ της 2-0, το οποίο «εξαφανίστηκε» σε ένα δίλεπτο με τα δύο γρήγορα γκολ του Πορτογάλου σταρ. Το… σόου του CR7 ολοκληρώθηκε με χατ τρικ και η «βασίλισσα» με το τελικό 3-0 συνεχίζει στην επόμενη φάση.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ μέσα σε 1 λεπτό και 27 δευτερόλεπτα. Στο 16′ με πλασέ έκανε το 1-0 και στο 17′ με κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το 2-0. Η Βόλφσμπουρκ «πάγωσε» και ουσιαστικά δεν μπήκε ποτέ στο ματς.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Ρεάλ κυνήγησε το τρίτο γκολ για να αποφύγει την παράταση. Στο 60′ ο Γκιλαβογκί, μετά από γύρισμα του Μόντριτς, παραλίγο να βάλει αυτογκόλ, ενώ στο 66′ η κεφαλιά του Ράμος σταμάτησε στο δοκάρι και εν συνεχεία ο Μπενάλιο έσωσε πάνω στην γραμμή. Τα λεπτά κυλούσαν, το Sandiago Bernabeu «έβραζε» και το γκολ ήταν θέμα χρόνου.

Και ήρθε στο 77′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έφτασε τα 16 γκολ εφέτος στη διοργάνωση και θέλει άλλο ένα για να ισοφαρίσει το δικό του ρεκόρ με 17 τέρματα από τη σεζόν 2013-14. Οι Μπενζεμά (81′) και Χεσέ (86′) είχαν ευκαιρία για γκολ, αλλά ο Μπενάλιο τους στέρησε τη χαρά.

ΣΚΟΡΕΡ: 15′, 17′, 77′ Κριστιάνο Ρονάλντο

ΔΟΚΑΡΙΑ: 6′, 66′ Ράμος

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: –

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 80′ Κριστιάνο Ρονάλντο – 45’+ Άρνολντ, 76′ Λουίς Γκουστάβο, 85′ Ντάντε, 90’+ Βιεϊρίνια

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βίκτορ Κάσαϊ (Ουγγαρία)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς (90’+ Βαράν), Κρόος, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (86′ Χεσέ Ροντρίγκεθ)

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Βιεϊρίνια, Νάλντο, Ντάντε, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Γκιλαβονγκί (80′ Ντοστ), Λουίζ Γκουστάβο, Άρνολντ, Μπρούνο Ενρίκε (75′ Καλιτζούρι), Ντράξλερ (32′ λ.τρ. Κρούζε), Σέρλε

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ