aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟ Ρονάλντο αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα σύμφωνα με την "Mundo Deportivo"

Ο Ρονάλντο αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα σύμφωνα με την “Mundo Deportivo”

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Mundo Deportivo” ο Κριστιάνο Ρονάλντο αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα αφού δεν είναι ικανοποιημένος από όσα έχει συναντήσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δημοσίευμα της “Mundo Deportivo” βάζει φωτιά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Την ώρα που η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού ένας ποδοσφαιριστής φέρεται να της αυτοπροτάθηκε.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, δεν περνάει καλά στο Μάντσεστερ αφού τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμενε.Μάλιστα έχει πολλές λεπτομέρειες για το θέμα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται ότι άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τον Τσάβι μέσα από τον Πικέ ρίχνοντας γέφυρες για την μετακόμισή του στην Βαρκελώνη.

Την ίδια ώρα ο Ζόρζε Μέντες φέρεται να έχει αρχίσει ήδη επαφές με την πλευρά του Λαπόρτα για να βρεθεί φόρμουλα ώστε ο Κριστιάνο Ρονάλντο να μετακομίσει στην Ισπανία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 2003 ο Πορτογάλος είχε βρεθεί κοντά στους Καταλανούς, αλλά τελικά προτίμησαν τον Κουαρέσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ