aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΟ Ποτσετίνο παραμένει λόγω Εμπαπέ, από το 2023 για Γκουαρδιόλα

Ο Ποτσετίνο παραμένει λόγω Εμπαπέ, από το 2023 για Γκουαρδιόλα

Το μέλλον του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της Παρί είναι βέβαιο. Δημοσιεύματα τις τελευταίες εβδομάδες ανέφεραν πως ο Αργεντινός δεν θα κρατούσε την δουλειά στους Παριζιάνους. Ωστόσο, φαίνεται πως η υπόθεση παίρνει νέα τροπή.

Όπως αναφέρει η Equipe, ο Ποτσετίνο αναμένεται να παραμείνει στην Παρί. Ένας από τους κύριους λόγους είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος εξτρέμ μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, έχει πλήρη έλεγχο στο πρότζεκτ της ομάδας του, πράγμα που σημαίνει πως έχει λόγο στην πρόσληψη ή την απόλυση προπονητή.

Ο Εμπαπέ διατηρεί πάρα πολύ καλές σχέσεις με τον Ποτσετίνο, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Αυτό το γεγονός είναι ικανό να κρατήσει τον Αργεντινό στον παριζιάνικο πάγκο έως το τέλος του συμβολαίου του το καλοκαίρι του 2023.

Κάπως έτσι, η Παρί θα γλιτώσει και το ποσό της αποζημίωσης, το οποίο ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με την Equipe από το καλοκαίρι του 2023, οι ιδιοκτήτες της γαλλικής ομάδας μπορούν να συγκεντρωθούν στον μεγάλο τους πόθο, τον νυν προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ