aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΟ Μέσι συναντάει την «αιώνια» αντίπαλο και ο Μπαπέ... το μέλλον του

Ο Μέσι συναντάει την «αιώνια» αντίπαλο και ο Μπαπέ… το μέλλον του

Η μεγάλη ημέρα έφτασε. Το Champions League είναι και πάλι εδώ! Δύο μήνες μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων απόψε (15/2, 22:00) ξεκινούν τα «νοκ άουτ» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τα πρώτα δύο παιχνίδια των «16». Η «αυλαία» του γύρου θα ανοίξει στο Παρίσι, όπου η Παρί Σεν Ζερμέν θα υποδεχτεί την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Στο μεγαλύτερο ντέρμπι του γύρου η Παρί Σεν Ζερμέν θα αναμετρηθεί στο «Παρκ Ντε Πρενς» με την πολυνίκη του θεσμού, Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» θα αντιμετωπίσει τη διεκδικήτρια του «στέμματος». Εκτός από την ποιότητα των συνόλων του Κάρλο Αντσελότι και του Μαουρίτσιο Ποκετίνο το ζευγάρι αποκτάει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω δύο εκ των πρωταγωνιστών. Ο Λιονέλ Μέσι θα αντιμετωπίσει για ακόμα μια φορά την «ορκισμένη εχθρό» της αγαπημένης του Μπαρτσελόνα, ενώ ο Κιλιάν Μπαπέ θα συναντήσει την ομάδα που κατά πάσα πιθανότατα θα είναι ο επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Οι πρωτοπόροι της La Liga, «Μερένγκες» (+4 από τη 2η Σεβίλλη) για να φτάσουν στους «16» πήραν την 1η θέση του 4ου ομίλου του Champions League, αφήνοντας 2η την πρωαθλήτρια Ιταλίας, Ίντερ, έχοντας πέντε νίκες και μόλις μια ήττα μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» κόντρα στη Σέριφ του «ήρωα» Γιώργου Αθανασιάδη και του Γιώργου Κολοβού. Από την πλευρά της το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της Ligue 1 (+13 από τη δεύτερη Μαρσέιγ), Παρί στον πρώτο όμιλο έμεινε για έναν βαθμό πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ