aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟ Κούμαν είναι το φαβορί για την αντικατάσταση του Τζέραρντ στη Ρέιντζερς

Ο Κούμαν είναι το φαβορί για την αντικατάσταση του Τζέραρντ στη Ρέιντζερς

Ο Στίβεν Τζέραρντ αποχώρησε από τη Ρέιντζερς για να αναλάβει τα ηνία της Άστον Βίλα, με τον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν να είναι το μεγάλο φαβορί για να τον αντικαταστήσει στον πάγκο των πρωταθλητών Σκωτίας, σύμφωνα με το Football Insider.

Η Ρέιντζερς δέχθηκε να αφήσει τον Στίβεν Τζέραρντ να αποχωρήσει δυόμισι χρόνια πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με την ομάδα, με την Άστον Βίλα να αναμένεται να καταβάλει στο σκωτσέζικο σύλλογο αποζημίωση ύψους περίπου 3 εκατ. ευρώ.

Κάπως έτσι, ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ αποχαιρέτησε τους φίλους της ομάδας και επέστρεψε στην Premier League, με τους πρωταθλητές Σκωτίας να αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα μάλιστα, με ρεπορτάζ του Football Insider ο πρόσφατα απολυμένος από την Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, είναι το φαβορί για να διαδεχθεί τον Άγγλο κόουτς.

Εκτός από τον Ολλανδό στη λίστα της Ρέιντζερς βρίσκεται και το όνομα του άλλοτε τεχνικού της Άστον Βίλα, Τζον Τέρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ