aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Ο Κόντε θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον Λουκάκου στην Τότεναμ»

«Ο Κόντε θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον Λουκάκου στην Τότεναμ»

Ο Αντόνιο Κόντε θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της Τότεναμ, τον Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος με όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στο στρατόπεδο της Τσέλσι.

Ο Ρομέλου Λουκάκου δεν είναι χαρούμενος στην Τσέλσι και παρά το γεγονός ότι τα βρήκε ξανά με τον Τόμας Τούχελ, η αποχώρησή του από τους «μπλε» σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου.

Η Τότεναμ θεωρείται -λόγω του Αντόνιο Κόντε- ένας από τους πιθανούς προορισμούς για τον «Big Rom», ο οποίος θέλει να συνεργαστεί για ακόμη μία φορά με τον Ιταλό τεχνικό και ήδη υπάρχει η φήμη για πιθανή μετακίνηση του υψηλόσωμου επιθετικού στα «σπιρούνια».

Ο Φαμπρίτσιο Ραβανέλι, πρώην διεθνής Ιταλός και πρώην συνεργάτης του Αντόνιο Κόντε στη Γιουβέντους, δεν έχει καμία αμφιβολία ότι ο προπονητής της Τότεναμ θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Λουκάκου το επόμενο καλοκαίρι.

«Βλέπω τον Λουκάκου στην Τότεναμ και ξέρω ότι ο Κόντε θα κάνει τα πάντα για να το κάνει. Αν ο Χάρι Κέιν καταλήξει να φύγει, είναι η τέλεια ευκαιρία για μια επανένωση μεταξύ των δύο», εξήγησε στο «Sky Sport Italia».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ